1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. En Etkili Ağda Yöntemi Nedir
En Etkili Ağda Yöntemi Nedir

En Etkili Ağda Yöntemi Nedir

Evde uygulama yapmak isteyenler için hazırlanmış olan soyulabilir ağda daha rahat şekilde uygulama yapılmasını sağlamaktadır.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Evde uygulama yapmak isteyenler için hazırlanmış olan soyulabilir ağda daha rahat şekilde uygulama yapılmasını sağlamaktadır.

Özel olarak hazırlanmış olan epiwax ağda tüm vücutta uygulanabilir. Evde profesyonel uygulama yapmak isteyenler tarafından tercih edilebilecek şekilde hazırlanmıştır. Ciltte herhangi bir tahrişe neden olmadan uygulama yapılmasını sağlamaktadır. Dört ayrı şekilde hazırlanmış olan abla kullanıcıların istedikleri bölgeye uygun şekilde tercih yapmalarını sağlamaktadır. Beze ihtiyaç duyulmadan uygulama yapılmasını sağlaması da aynı zamanda avantaj sağlamaktadır.

Vücutta istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenler tarafından tercih edilecek olan soyulabilir ağda içerisinde bulunan malzemeler sayesinde herhangi bir sorun yaşanmadan uygulama yapılmasını sağlamaktadır. Ağda partikülleri ısıtıcı içerisine yerleştirilerek 15 dakika satılmasın sağlanmaktadır. 15 dakika sonunda eriyen ağda istenilen bölgeye rahatlıkla uygulanabilir. Uygulama sonrasında ağdanın kuruması beklenir ve kuruyan ağda soyularak ılık su ile bölge temizlenerek işlem tamamlanır.

Uygulanacak olan bölgeye göre tercih yapılabilmesi için dört ayrı çeşidi bulunmaktadır. Mor, sarı, siyah ve pembe pudralı ağda çeşitleri özellikle kullanıcıların herhangi bir problem yaşamadan istedikleri şekilde uygulama yapmalarını sağlamaktadır.

  • Sarı ağda normal cilde sahip olanlar tarafından tercih edilebilir. Sert tüylere karşı etkili olmaktadır.
  • Siyah ağda peeling etkisi göstermektedir. Bu nedenle özellikle vücuttaki ölü derilerden ve batıklardan kurtulmanıza yardımcı olabilir.
  • Pembe pudralı ağda hassas bölgelerde sorunsuz şekilde uygulama yapılmasını sağlamaktadır. Özellikle bikini bölgesi ve yüzde uygulama yapmak isteyenler tarafından tercih edilebilir.
  • Mor ağda hassasiyet ciltler üzerinde tercih edilebilir. Beyaz tene sahip olanlar herhangi bir problem yaşamadan rahatlıkla kullanabilirler.

Epiwax Etkisi

  • Vücutta istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlamak amacıyla hazırlanmış olan ağda tüm vücutta tahrişe neden olmadan uygulama yapılmasını sağlamaktadır.
  • Uygulama sonrasında özellikle tüylerin veya kılların seyrelmesini sağlayabilir. Aynı zamanda daha geç çıkmasını sağlayabilir.
  • Tüylerin ağrısız bir şekilde alınmasını sağlayabilir.
  • Beze ihtiyaç duyulmadan soyulabilir özelliği ile kolayca uygulanabilir.
  • Evde profesyonel uygulama yapmak isteyenler için herhangi bir problem yaşanmadan uygulama yapılmasını sağlayabilir.

İstenmeyen tüylerden kısa süre içerisinde kurtulmak isteyenler tercih edecekleri epiwax boncuk ağda ile herhangi bir sorun ile karşılaşmadan kolayca uygulama yapabilirler. Daha pürüzsüz bir cilde sahip olabilmeniz için buçukta istediğiniz her bölgede uygulama yapılmasını sağlamaktadır. Uygun fiyat seçeneği üzerinden yapılan satışlar kullanıcıların herhangi bir sorun yaşamadan diledikleri her durumda ürüne kolayca sahip olmasını sağlamaktadır.

Soyulabilir ağda satın almak isteyenler firmamızdan satın alabilirler. Orijinal ürüne sahip olmak isteyenler için tamamen güvenli şekilde gerçekleştirilen satışlar ile herhangi bir sorun yaşanmadan kısa süre içerisinde ürünü kargo ile belirtilen adreslere ulaştırılmaktadır sağlanmaktadır. Türkiye genelinde yapılan satışlar özellikle vücuttaki istenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenlerin epiwax soyulabilir ağda ile istedikleri etkiyi almalarını sağlamaktadır.

 

Bu haber toplam 3012 defa okunmuştur