1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Eminoğlu: “Tehdit ediliyoruz, koruma talep ettim”
Eminoğlu: “Tehdit ediliyoruz, koruma talep ettim”

Eminoğlu: “Tehdit ediliyoruz, koruma talep ettim”

Girne Kaza Mahkemesi’nde bugün gerçekleşen ek tutukluluk süresinin ardından, zanlı M.E.’nin eşi Özlem Özbek Eminoğlu, çok ciddi iddialarda bulundu.

A+A-

Devrim Demir

Girne Kaza Mahkemesi’nde  gerçekleşen ek tutukluluk süresinin ardından, zanlı M.E.’nin eşi Özlem Özbek Eminoğlu, çok ciddi iddialarda bulundu.

YENİDÜZEN’e konuşan Eminoğlu, eşinin ailesi için sustuğunu ancak önceki gün konuşmaya karar verdiğini ve beş buçuk saat süren 17 sayfalık bir ifade verdiğini söyledi.

Eminoğlu, 25 yıldır piyasada olduklarını ve olayın hemen ardından şirket hesaplarına tedbir amaçlı polisin el koyduğunu ifade ederek, “Üstü kapalı tehdit alıyorum. Polisten koruma talep ettim” dedi.

“Eşim ölüm tehdidi altında bu işe girdi”

YENİDÜZEN’e konuşan Özlem Özbek Eminoğlu, uzun zamandır süren bir tutukluluklarının olduğunu kaydederek, tutuklu bulunan eşi M.E.,’nin bu süre zarfında konuşmaktan çekindiğini ancak ek ifade vererek her şeyi itiraf ettiğini kaydetti.

Eminoğlu, “Eşim bu tutukluluk süresi zarfında, bazı şeyleri açıklamaktan korktu. Ailesi ve çocukları ile ölümle tehdit ediliyordu ancak suskunluğunu bozdu. Polise beş buçuk saatlik bir ifade verdi ve tüm isimleri açıkladı. Konu vekaletler iki şirkete devredildi ve bu iki şirketle hiçbir şekilde para alışverişi olmadı. İki şirketin de hissedarlığı yoktur. Kendi güvenliğim açısından şuan isim kullanmak istemiyorum, bir iki kişi tarafından tehdit ediliyorum ve bu tehdit bir şirket tarafından yapılıyor. Bu şirketin yetkilisi dönemin İçişleri Bakanı tarafından şirket kurulurken, birkaç ilginç isim ile birlikte vatandaş yapıldı. Eşim bu işleri ölüm tehdidi altında yaptı ve bunu ifadesinde polise belirtti.”

“Şirket hesaplarıma el kondu”

Aldığı tehditler ile ilgili polise koruma talep ettiğini kaydeden Eminoğlu, “Kendi şirketimde 65 çalışanım var. Hesaplarımıza tedbir amaçlı el kondu ve bu hiç hoş değil. Hiçbir zaman buralara düşmüş insanlar değiliz. Eşim artık kendinden daha çok ailesi için endişeleniyor. Her şeyi polise itiraf etti. Yaptığı tüm suçları aldığı ölüm tehditleri altında yaptığını da belirtti. Bu aşamada daha fazla bir şey söylemem doğru olmaz” dedi. 

Bu haber toplam 7449 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler