1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Düğün Buketi ile Masal Tadında Otelde Düğün Organizasyonları
Düğün Buketi ile Masal Tadında Otelde Düğün Organizasyonları

Düğün Buketi ile Masal Tadında Otelde Düğün Organizasyonları

Düğün insan hayatındaki en özel zaman dilimidir ve bu özel zaman dilimi otelde düğün yapılarak masal tadında daha özel kılınabilir.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Düğün insan hayatındaki en özel zaman dilimidir ve bu özel zaman dilimi otelde düğün yapılarak masal tadında daha özel kılınabilir. Evlenecek olan bütün çiftler hayallerinde kurdukları düğünü yapmak isterler. Masal gibi bir düğün yapabilmek için arayış içine girenleri farklı alternatifler karşılamaktadır. Mekanlar arasında otelde düğün seçeneği ilk tercihler arasındadır. Son dönemlerde birçok ünlünün düğünleri otellerde oldu. Işıl ışıl, göz kamaştırıcı görüntüsüyle büyüleyici olan otel düğünleri, düğün yapacak çiftlerin dikkatini çekmektedir. Otellerde deniz kenarı, salon ve havuz başı seçenekleri bulunur. Seçeneklerin bulunması düğün yapacak çiftlerin ufkunu açmaktadır. Sadece otelin salonunun kullanmak zorunda olmayıp farklı konseptler de hayal edebilirler. DüğünBuketi.com sitesi otelde düğün konseptine uygun tüm seçenekleri sunabilme kabiliyetine sahiptir. Otelde düğün organizasyonları arasından size en uygun seçeneği DüğünBuketi.com sayesinde kolaylıkla bulabilirsiniz.

Otellerin farklı büyükteki salonlarının olması çok kalabalık düğünlere hitap ettiği gibi az kişilik düğünleriçin de tercih sebebi olmaktadır. Oteller, düğün sahiplerinin bütün ihtiyaçlarına aynı anda cevap verebildiği için güzel bir tercihtir. Otelde düğün yapmak, çiftleri çoğu yönden oldukça avantajlı olduğu için DüğünBuketi.com size en uygun ve en göz alıcı organizasyonları bulmanız konusunda yardımcı olur. Çünkü otelde eğlenceli ve kusursuz düğün organizasyonunu yapmak profesyonellerin işidir.  Otel seçimi yaparken ulaşımının rahat olması önemlidir. Otelin araçlı veya araçsız gelebilecek konumda olması düğün sahiplerini rahatlatacaktır.

Son dönemlerde çok fazla talep almasından dolayı oteller düğün dönemlerinde çok fazla dolu olmaktadır. Bundan dolayı otele gidip görmek ve rezervasyonu önceden yaptırmak şarttır. Şayet rezervasyon yaptırılmazsa sezonunda otellerde düğün yapmak hayal olabilir. Rezervasyon yaptırmadan önce gelecek misafir sayısını belirlemek gerekecektir. 10 eksik 10 fazla olması sıkıntı değildir. Fakat hatırı sayılır farklılıklar oteli de sizi de zor durumda bırakabilir. Çünkü oteller hazırlıklarını verdiğiniz sayıya göre yapmaktadır. Katılacak davetli sayısını doğru verildiğinde hem düğün sahibi yapacağı harcamayı bilir, hem de otel organizasyonunda sıkıntı çıkmaz.

Otelde Düğün Yapmanın Avantajları

Yaz veya kış mevsimi fark etmeden otelde düğün yapmak mümkün olduğu için DüğünBuketi.com her mevsim özelliklerine uygun düğün organizasyonlarını takipçileriyle buluşturmaktadır.  Evinizden hiç çıkmadan size en uygun otel organizasyonunu bu site sayesinde kolaylıkla bulabilirsiniz. Yazın otelin havuz başı tercih edilirken kışın salonu kullanılabilir. Yaptığınız organizasyonu hava güzel olursa veya hava kötü olursa diye iki farlı şekilde organize etme şansınız da bulunmaktadır. Otelde yapacağınız düğün organizasyonu sizler müthiş avantajlar sunmaktadır. Bu avantajlardan bazıları şunlardır:

  • Otelin girişinde çifti karşılayarak düğün mekanlarını gösteren, çiftin sorularını cevaplandıran, önerilerde bulunan, organizasyonlar hakkında bilgi veren düğün asistanı vardır. Daha önce çok sayıda organizasyonda bulunduğundan neyi nasıl kullanabilecekleri, otelin yapısına göre nasıl bir konseptin doğru olacağı hakkında bilgiler verecektir. Bu bilgiler çiftlerin yapacakları organizasyon için fikir verecektir. Düğün asistanı her an yanınızda olamasa da istediğiniz zaman telefonla ulaşıp sorularınızı sorabilirsiniz.
  • Profesyonel ses ve ışık sistemi bulunduğundan otelde düğün, çifteri ekstra büyük bir masraftan kurtarmış olduğu için DüğünBuketi.com sizleri ekstra masraflardan korur. Oteller çok çeşitli organizasyonlar ev sahipliği yaptığından profesyonel ışık ve ses sistemi her zaman en mükemmel şekilde çalışır. Ayrıca düğün masrafının içine ilave edildiğinden ekstra masraf yapılmaz.
  • Düğün otellerinin çalıştığı müzik organizasyon firmaları vardır. İsteyen çiftle düğün müziği, orkestrası ve DJ’si için bu firmalardan yardım alabilirler. Müzik organizasyon firması arama zahmetinden kurtulurlar.
  • Her birimizin hayali düğünümüzün kusursuz olmasıdır. O gecenin prens ve prensesi olmak isteyen çiftler kusursuzluğu yakalamak için mekanı dekorasyon firmalarına emanet ederler. Tecrübe edilmemiş bir firma ile çalışmak risklidir. DüğünBuketi.com internet sitesinde daha önce otelde düğün için dekorasyon yapmış firma alternatifleri var olduğu için tek tek tüm otel organizasyonlarını incelemeniz de mümkün olmaktadır. Oteldeki düğün mekanlarını dekore etmişlerdir. Geçmiş resimlerden fikir alarak düğününüzün dekorasyonunu güvenle emanet edebilirsiniz.
  • Düğün insan hayatında kalan en güzel anıdır. Ölümsüz olması istenir. Düğünün her anını yakalayıp ölümsüzleştirecek fotoğrafçıyı bulmak için arayış içine girmenize gerek yok. Çünkü otellerin anlaşmalı olduğu fotoğrafçılar vardır.
  • Oteller kalan misafirlerine yemek ikram ettiğinden yemek konusunda uzmandırlar. Yemekli düğün organizasyonları için çok güzel ve lezzetli alternatifler bulunur. Ayrıca yemek şirketi arayamaya hatta düğün pastası yaptırmak için pastacı aramaya gerek kalmaz. Sizin yapmanıza gereken sadece pasta seçimini yapmanızdır. Otellerin mutfaklarındaki patisserie departmanları size hayallerinizin ötesinde harika düğün pastası sunacaktır.
  • Gelin ve damat odalarının bulunması ise ayrıca bir kolaylıktır.

Kalabalık Misafirlerinizi Ağırlayabilirsiniz

Kalabalık merasimlerde kalma yeri problem olurken otelde düğün yapıldığında bütün aile yakınlarınızı hiçbir sıkıntı çekmeden misafir edebilirsiniz. Düğün yapanların her zaman evi gelen bütün misafirleri ağırlayacak kadar geniş olmayabilir. Davetlilerini misafir edecek yakın akrabanız da yoksa bazı davetliler için düğüne gelmek biraz sıkıntı olabiliyor. Hatta çok uzakta oturanlar bazen bu ve benzeri sebeplerden dolayı gelmekten vazgeçebilirler. Oysaki düğününüzü otelde yaptığınızda bu sıkıntıların hepsi birden mükemmel bir şekilde kendiliğinden çözülür. Gelin ve damat için ayrı odaların temin edilmesinin yanı sıra aile yakınları için de orda temini düğün paketlerinde yer alır. Düğün paketinde bulunduğundan ekstra ücret ödemeye gerek kalmaz. Sizin yapmanız gereken yalnıza kalacak misafir sayısını otele bildirmenizdir.

Otelde Düğün Fiyatları Ne Kadardır?

Tek bir toplantı ile bütün organizasyonlarınızı yapabilmeniz otelde düğün ile mümkün olduğu için DüğünBuketi.com sizlere çok geniş kapsamlı olarak alternatif seçenekleri sunabilmektedir.  Böylece; Ses, müzik için ayrı, yemek pasta için ayrı, aile yakınlarının kalacağı yer için ayrı, dekorasyon için ayrı kişilerle ayrı toplantı yapmanıza gerek kalmadan muhteşem bir düğün yapabilirsiniz. Bütün bu organizasyonlar otelin bünyesinde toplanır. Otelde yapılacak düğünün fiyatı sizin istek ve tercihlerinize göre değişmektedir. Fiyat teklifi almadan önce nasıl bir düğün organizasyon yapmayı istediğinizi planlamalısınız. Otel düğünlerindeki maliyet organizasyon şekline ve tercih edilen düğün paketine göre değişmektedir. Ayrıca düğün sezonunda fiyatların daha yüksek olacağını da unutmamak gerekir.

Bu haber toplam 2532 defa okunmuştur