1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Doğancı’ya ateş düştü…
Doğancı’ya ateş düştü…

Doğancı’ya ateş düştü…

Trafik kazasında hayatını kaybeden 26 yaşındaki Seda Bertan’ın ölümü Doğancı köyüne ateş düşürdü.

A+A-

Didem MENTEŞ

Trafik kazasında hayatını kaybeden 26 yaşındaki Seda Bertan’ın ölümü Doğancı köyüne ateş düşürdü.

YENİDÜZEN, acı haber sonrası Doğancı köyüne gitti, aileyi ziyaret etti. Büyük bir sükunetin hakim olduğu Bertan ailesinin evinde, kazanın şoku uzun süre atlatılamadı. Seda’nın ailesi, arkadaşları ve sevenleri evde toplanarak, acılarını paylaştı. Annesi Gülten Bertan ve kardeşi Havva Bertan’ın gözyaşları sel olup aktı.

ANNESİYLE ÇÖREK YAPACAKTI

YENİDÜZEN’in elde ettiği bilgilere göre, Lefkoşa’da bir mimarlık bürosunda çalışan Seda Bertan’ın, yol uzun olduğu için zaman zaman Hamitköy’deki teyzesinde kaldığı ancak arife günü evinde olmak için yola çıktığı öğrenildi. Annesiyle sabah çörek yapacaklarını, bu nedenle teyzesinde kalmayıp yola çıktığı öğrenilen Seda’nın o akşam iş yemeğinden dönerken uyuyakaldığı iddia edildi.

Seda Bertan’ın kazadan sonra hastaneye kaldırıldığının bir süre ailesine söylenemediği, hastanede sabaha doğru hayatını kaybettiği aktarıldı.

Anne: “Açın kızımın yüzünü göreyim”

Seda Bertan’ın otopsisi dün sabah Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde yapılarak, ailesine teslim edildi. Cenaze işlemlerinin tamamlanması ardından Seda Bertan, dün Doğancı Camii’de kılınan ikindi namazı sonrasında toprağa verildi. Cenaze törenine bazı siyasiler, bürokratlar, Seda Bertan’ın ailesi, yakınları, sevenleri ve köy halkı katıldı. Seda’nın tabutu camiye getirildiğinde, aile yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Annesi Gülten Bertan zaman zaman fenalaşırken, “açın kızımın yüzü göreyim” diyerek feryat etti. Ninesi de feryatlara boğulurken, kardeşi Havva Bertan da tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Bu haber toplam 6580 defa okunmuştur
İlgili Haberler