1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Derviş Eroğlu yoğun bakımda
Derviş Eroğlu yoğun bakımda

Derviş Eroğlu yoğun bakımda

YENİDÜZEN’e bilgi veren Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit Cemal Yenen, Eroğlu'nun solunumunda sıkıntı olmadığını durumu ile ilgili yarın daha net açıklama yapılabileceğini belirtti.

A+A-

3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu yoğun bakıma alındı. Öğle saatlerinde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen Eroğlu'nun tedavisine başlandı.

YENİDÜZEN’e bilgi veren Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit Cemal Yenen, Eroğlu'nun solunumunda sıkıntı olmadığını durumu ile ilgili yarın daha net açıklama yapılabileceğini belirtti.

Prof. Dr. Müfit Cemal Yenen, “Derviş Bey hastanemizde yoğun bakımda tutuluyor. Viral bir enfeksiyondan şüphe ediyoruz. Öğle saatlerinde hastanemize geldi, şu aşamada durumu daha iyidir, hassasiyetle takip ediyoruz. Yarın çok daha net bilgi verme şansımız olacak” diye konuştu.   

Canaltay: “Yoğun tetkikler sonrasında ilk bilgi endişe edecek bir şeyi olmadığı yönünde”

3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu kızı Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Eroğlu Canaltay sosyal medya hesabından Derviş Eroğlu durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Canaltay, “Yoğun tetkikler sonrasında ilk bilgi endişe edecek bir şeyi olmadığı yönünde. Yarın da tetkikleri devam edecek” ifadelerini kullandı.

Açıklama şöyle:

“Bugün öğleden sonra ani bir rahatsızlık geçiren sevgili babam, 3. Cumhurbaşkanımız Dr. Derviş Eroğlu, şu anda YDÜ Hastanesi’nde müşahade altında.

Yoğun tetkikler sonrasında ilk bilgi endişe edecek bir şeyi olmadığı yönünde. Yarın (bugün) da tetkikleri devam edecek. Arayan, soran, hastanede ailemizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Son durum ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bu sürede doktorları veya ailemiz dışında yapılan bir açıklamaya kimsenin itibar etmemesini isteriz.

YDÜ Hastanesi ekibine teşekkür ederiz.”

 

Prof. Dr. Müfit C Yenen: “Sayın Eroğlu’nun sağlık durumu stabildir”

Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit C Yenen, 3. Cumhurbaşkanı Sayın Derviş Eroğlu’nun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Yenen, “Tedbir olarak yoğun bakım koşullarında tutulan Sayın Eroğlu’nun sağlık durumu stabildir” açıklamasını yaptı.

Açıklama şöyle:

“3. Cumhurbaşkanı Sayın Derviş Eroğlu’nun Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde takibine devam edilmektedir. Tedbir olarak yoğun bakım koşullarında tutulan Sayın Eroğlu’nun sağlık durumu stabildir. Tüm yaşamsal fonksiyonları düzenli olarak izlenmektedir ve herhangi bir cihaza bağlı değildir. Uygulanmakta olan tedavinin olumlu sonuçlarının kısa sürede alınacağı gözlenmektedir. Sayın Eroğlu’nun sağlık durumu ile ilgili yarın daha detaylı bir açıklama yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bu haber toplam 3722 defa okunmuştur
Etiketler :