1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP'de kurultay heyecanı yarın
CTPde kurultay heyecanı yarın

CTP'de kurultay heyecanı yarın

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP/BG) 24’üncü Olağan Kurultayı’nı yarın yapacak.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler (CTP/BG) 24’üncü Olağan Kurultayı’nı 8 Aralık Pazar günü yapacak.
Kurultay, Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak. CTP, bugün ise saat 19:00’da Bedesten’de kurultay resepsiyonu düzenleyecek.
CTP/BG’den yapılan açıklamada, kurultayı takip edecek medya mensuplarına yönelik alınan önlemler açıklandı.
Açıklamada, kurultay salonuna, her yayın kuruluşundan bir aktüel kamera, bir kameraman ve bir muhabir kabul edileceği bildirilerek, her kuruluşun görevlendireceği kameraman ve muhabirlerin isim ve iletişim bilgilerini CTP/BG Basın Bürosu’na bildirmesi gerektiği, görevlendirilecek kişilerin ‘kurultay basın kartı’ ile salona girişlerine izin verileceği ifade edildi.
Kurultay salonuna canlı yayın kamerası kabul edilmeyeceği, canlı yayın bağlantısının parti tarafından ücretsiz sağlanacağı, canlı yayın frekans bilgilerini almak isteyen yayın kuruluşların bugün 17.00’ye kadar 0533 875 3008 numaralı telefondan veya aysemden.akin@ctp-bg.org elektronik posta adresinden yayın koordinasyon sorumlusuyla irtibata geçmesi gerektiği duyuruldu.
Açıklamada, “Kurultay salonuna 3 sabit, 1 Jimmy Jip kamera Partimiz tarafından kurulacak ve saat 10.00’dan 16.30’a kadar yayın devam edecek. 16.30’dan 20.30’a kadar canlı yayın olmayacak. 20.30 itibariyle yayın yeniden başlayacak ve genel başkanın açıklanmasına kadar devam edecek” denildi.(tak

Bu haber toplam 2191 defa okunmuştur
Etiketler : ,