1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP Güzelyurt Bucak Kongresi gerçekleşti
CTP Güzelyurt Bucak Kongresi gerçekleşti

CTP Güzelyurt Bucak Kongresi gerçekleşti

Divan Başkanlığına Vasfi Candan seçilirken, Divan Sekreterliklerine de Zarif Gulamkadir ile Tijen Yatmaz getirild

A+A-



CTP Güzelyurt Bucak Kongresi dün akşam gerçekleşti. Yoğun katılımla gerçekleşen kongrede CTP Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu da hazır bulundu.
CTP Güzelyurt İlçe binasında toplanan ve saat 19.30’da başlayan Kongrenin açılışını İlçe Başkanı Burhan Eraslan yaptı. Kongrenin açılışı ile birlikte Kongreyi yönetecek Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Vasfi Candan seçilirken, Divan Sekreterliklerine de Zarif Gulamkadir ile Tijen Yatmaz getirildi.

YORGANCIOĞLU LEFKOŞA İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Divan Başkanlığı seçiminin ardından CTP Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu kongreye hitap etmek üzere kürsüye davet edildi. Yorgancıoğlu, ülkemizdeki ekonomik ve siyasal sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu konuşması sırasında CTP’nin Lefkoşa Belediye Başkanlığı seçim başarısına ilişkin görüşlerini de partililerle paylaştı ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

Genel Başkan Yorgancıoğlu’nun konuşmasının ardından seçim maddesine geçildi. Bucak Başkanlığına tek aday olarak önerilen Osman Bican, Kongrenin oybirliği ile bu göreve seçildi. Bucak Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Naciye Candan, Çağlar Gulamkadir, Zehra Ulubatlı, Uğur Saygılı, Oya Çağlar ve Perihan Mert.

Bu haber toplam 1404 defa okunmuştur