1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. COVID-19’dan bir kayıp daha
COVID-19’dan bir kayıp daha

COVID-19’dan bir kayıp daha

Pandemi Hastanesi’nde COVID-19 tedavisi gören 101 yaşındaki Cemaliye Çıralı bugün saat 15.00 sularında yaşamını yitirdi.

A+A-

Pandemi Hastanesi’nde COVID-19 tedavisi gören 101 yaşındaki Cemaliye Çıralı bugün saat 15.00 sularında yaşamını yitirdi.

Pandemi Hastanesi’nden edinilen bilgide; COVID-19’a yakalanan ve kalp yetmezliği nedeniyle Pandemi Hastanesi’nde tedavi gören, zaman zaman Yoğun Bakım bölümüne alınan 101 yaşındaki Cemaliye Çıralı’nın hayatını kaybettiğini öğrenildi.  

4 Temmuz’dan bu yana COVID-19 tanısıyla Pandemi Hastanesi’nde tedavi görüyordu

Sağlık Bakanlığı, Cemaliye Çıralı’nın 4 Temmuz’dan bu yana COVID-19 tanısıyla Pandemi Hastanesi’nde tedavi gördüğünü açıkladı. Çıralı’nın kronik kalp yetmezliği, diyabet ve hipertansiyon hastalığı bulunduğunu belirtti.

Yapılan açıklamada;

“Covid-19 tanısıyla 4 Temmuz 2021 tarihinden bu yana Acil Durum Pandemi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi görmekte olan 101 yaşında (Kadın) C.Ç Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetmiştir.

Hastanın kronik kalp yetmezliği, diyabet, hipertansiyon hastalığı bulunmaktaydı.

Merhuma Allah'tan rahmet, tüm ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.” denildi.


51 yaşındaki hasta yoğun bakımda

Öte yandan Pandemi Hastanesi’nde bugün itibariyle yatış yapan 51 yaşındaki bir erkek hastanın yoğun bakımda tedavi gördüğü bilgisi de paylaşıldı.

Bu haber toplam 3676 defa okunmuştur
İlgili Haberler