1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. “Cinayet olduğu kesin”
“Cinayet olduğu kesin”

“Cinayet olduğu kesin”

Hafta sonu Ercan Havaalanı yakınlarında çöp poşeti ve halı içinde kemik halinde bulunan kadın cesedi ile ilgili soruşturma devam ediyor.

A+A-

Hafta sonu Ercan Havaalanı yakınlarında çöp poşeti ve halı içinde kemik halinde bulunan kadın cesedi ile ilgili soruşturma devam ediyor. YENİDÜZEN’in güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgide, bulunan kadın cesedinin hunharca bir cinayete gittiği öğrenildi.

 

Devrim DEMİR

Ercan Havaalanı yakınlarında 5 Ocak tarihinde bulunan çürümüş kadın cesedi ile ilgili polis hala net bir açıklama yapmadı. Lefkoşa Hastanesi Morgunda, 6 Ocak tarihinde yapılan otopside cesedin kadın olduğu açıklanırken, kimliğine ve ölüm şekline dair bir açıklama yapılmadı.

YENİDÜZEN’in güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgide, bulunan kadın cesedinin hunharca bir cinayete gittiği öğrenildi.

Cesedin bir yıldan fazla eski olması,  2017 yılında kaybolan 40 yaşındaki Vietnamlı Dam Thı Hop’un olduğu şüphelerini artırdı.

Cesedin, Hop’un olup olmadığının kesinleşmesi için yakınlarından birinin ülkede olmaması nedeniyle DNA yapılamadığı öğrenildi.

Polis hala kimliğini açıklamadı

Olayın üzerinden beş gün geçmesine rağmen, polis bulunan cesedin kimliği ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Birçok kişi sorgulandı

Edinilen bir başka bilgide, olay yerinde ve kadının sarılı olduğu çöp poşetleri ve halı üzerinde ele geçirilen emarelerle ilgili polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında, birçok kişi Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne çağrılarak sorgulandı.

yeniduzen-satin-aliniz-20190110102822.jpg

 

Bu haber toplam 4033 defa okunmuştur
İlgili Haberler