1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cengiz, adaylığının gerekçelerini anlattı
Cengiz, adaylığının gerekçelerini anlattı

Cengiz, adaylığının gerekçelerini anlattı

Cengiz 15 Mart 2013 Cuma günü Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ile Kıbrıs Türk Ortaeğitim Öğrtmenler Sendikası'nı ziyaret etti.

A+A-


Kıbrıs Sosyalist Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Zehra Cengiz 15 Mart 2013 Cuma günü Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ile Kıbrıs Türk Ortaeğitim Öğrtmenler Sendikası'nı ziyaret etti.
Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası Genel Sekreteri Şener Elcil tarafından karşılanan  Zehra Cengiz ve KSP ekibi Lefkoşa belediye başkanlığına talip olmanın gerekçelerini anlattı.
Temsili demokrasinin iflas ettiğini, Lefkoşa'nın pisliğe terk edildiğini, Lefkoşa halkına vaadler vererek seçilenlerin Lefkoşa halkına yalan söylediklerini dile getiren Zehra Cengiz, burjuva partilerin yeniden seçilmek için bir dizi aynı vaadelerde bulunduklarını vurguladı. Halkın her konuda doğrudan katılımı olmadan yönetilencek Lefkoşa'nın bugünkünden  farklı olmayacağının altını çizdi.  “14 Aylık bir dönem için gerçekçi davranmayan burjuva siyastçiler boş çuvaldan vaadler dağıtıyor. Halka hakaret ediyorlar. Ancak Lefkoşa halkı ne istediğini çok iyi biliyor.” diyen Cengiz  14 Aylık bir dönem için seçilecek olmasını dikkati çekerek tek gerçek projenin KSP'nin Doğrudan Demokrasi Projesi olduğunu söyledi. Şeçilir seçilmez modern teknoloji ve internet ile doğrudan demokrasiyi uygulamaya başlayacağını anlatan Cengiz 14 aylık dönemde idari ve mali disiplinin çalışanların ve Lefkoşa halkının kararları ile sağlanacağina vurgu yaptı. yd

Bu haber toplam 1176 defa okunmuştur