1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. “Bu güne dek aramızda hiçbir husumet olmadı”
“Bu güne dek aramızda hiçbir husumet olmadı”

“Bu güne dek aramızda hiçbir husumet olmadı”

Türkmenköy olayında bu kez İsmail Özgünel’in babası Mehmet Özgünel konuştu, oğlu ile Bahtıkara ailesi arasında husumet olduğu iddialarını yalanladı:

A+A-

Türkmenköy’de geçtiğimiz hafta Bekir Sami Bahtıkara’nın İsmail Özgünel’i av tüfeği ile yaralayıp ardından canına kıydığı olayda adı geçen İsmail Özgünel’in babası YENİDÜZEN’e konuştu. Basında çıkan haberleri yalanlayan baba Mehmet Özgünel, mağdur olduklarını dile getirdi. Türkmenköy’de Bahtıkara ailesi ile yıllardır komşu olduklarını belirten Özgünel, çıkan olaylara dek aileler arasında sorun yaşanmadığını belirterek, aileler arasında herhangi bir husumetin bulunmadığını dile getirdi. Oğluna katil damgası vurulmasından rahatsız olduğunu dile getiren Özgünel, “Biz 43 yıldır birbirimize laf söylemedik, karısı bile olayın yaşandığı o gün bizim evimizde kahve içerdi” şeklinde konuştu.

“Aileler sürekli görüşüyordu. Facebook’ta fotoğrafları bile var?”

Bahtıkara ailesinin İsmail Özgünel’in evlerini gözetlediği iddialarının gerçekleri yansıtmadığını söyleyen Mehmet Özgünel, olay günü dahi Bekir Sami Bahtıkara’nın eşinin kendi eşiyle kahve içtiğinin altını çizdi.

Özgünel şöyle devam etti: “Derinlemesine inceleme yapılsın. Bizim bu aile ile aramızda, bu güne dek hiçbir husumet olmadı. Kendi verandamda kahve içemezsem ne yapayım? Kaldı ki benim oğlum onlarla arkadaştı, evlerinde yemiş içmişlikleri bile vardır. Aileler sürekli görüşüyordu. Bu aile oğlumun mandırasına kadar gelirlerdi, facebook’ta fotoğrafları bile var.  

Benim oğlum tüfek yedi, benim oğlum tüfek atmadı. Daha önce de benim oğlumu evimizi gözetme diyerek uyarmadılar, böyle bir şey yoktur. Oğlum madem onları rahatsız ederdi, neden polise şikâyet etmediler?

Benim oğlum, onlar ne olsa yardıma koşardı. Ne zaman yardım isteseler “Odunum bitti, gel İsmail, suyum bitti, yardım et İsmail” derlerdi, benim oğlum da yardıma koşardı. Şimdi ne oldu da hep kötü konuşuluyor? Lütfen iki tarafı da anlamaya çalışın, haksızlık yapmayın. Ben de oğlumu kaybedebilirdim…”

Bu haber toplam 3899 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler