1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Bu cansız beden kime ait?
Bu cansız beden kime ait?

Bu cansız beden kime ait?

Öldürüldükten bir buçuk yıl sonra Ercan yakınlarında bulunan kimliği meçhul kadın cesedi Adli Tıp Kurumu’nda 95 gündür kimliklendirme bekliyor. Cesedin kime ait oluğuna dair ortada ne resmi açıklama var, ne de bilgi…  

A+A-

Öldürüldükten bir buçuk yıl sonra Ercan yakınlarında bulunan kimliği meçhul kadın cesedi Adli Tıp Kurumu’nda 95 gündür kimliklendirme bekliyor. Cesedin kime ait oluğuna dair ortada ne resmi açıklama var, ne de bilgi…  

95 GÜNDÜR KİMLİKSİZ… Kadın cesedi ile ilgili polis henüz kimlik açıklaması yapmadı. Bulunan cesetle ilgili olarak kayıp kadın  Dam Thı Hop’un Vietnam'daki ailesi doku örneği için girişimde bulunmuştu.

VİETNAMLI AİLE ÇARESİZCE BEKLİYOR… Maddi durumları iyi olmadığı için Ankara Vietnam Büyükelçiliği’ne başvuran aileye henüz dönüş yapılmadığı öğrenildi. Adli Tıp, Ankara’dan gelecek olan DNA örneğini bekliyor.

 

Devrim DEMİR

Defalarca bıçaklanıp bir buçuk yıl saklandıktan sonra, 6 Ocak tarihinde Ercan Havaalanı yakınlarına çöp poşetine sarılı bir şekilde bulunan kimliği belirsiz bir kadına ait cansız bedenle ilgili henüz bir gelişme olmadı, cesedin kime ait olduğu belirlenemedi.  

Cesedin bulunmasının üzerinden 95 gün geçti.

Ocak ayında Lefkoşa Hastanesi morgunda çürümüş cesede yapılan otopsinin ardından, ceset kimliklendirilmek üzere Adli Tıp’ta 95 gündür bekliyor.

Hatırlanacağı üzere, kimliği meçhul kadının cesedi ile ilgili şüpheler, 2017 yılı Ekim ayında kaybolan 40 yaşındaki Dam Thı Hop’a ait olduğu yönünde olmuş, YENİDÜZEN’in edindiği bilgide, bulunan ceset üzerine kayıp kadın Hop’un Vietnam'daki ailesi doku örneği için girişimde bulunmuştu.

Çürümüş cesedin kime ait olduğunu belirlenmesi için Ankara Adli Tıp’a gönderilen DNA ile ilgili ise 95 gündür haber yok.

Henüz cevap gelmedi

Maddi durumları iyi olmadığı için Ankara Vietnam Büyükelçiliği’ne başvuran aileye henüz dönüş yapılmadığı öğrenildi. 95 gündür poliste kadının cesedi ile ilgili hiçbir açıklama yapmazken, Adli Tıp, gelecek olan DNA örneğini bekliyor.

Katil veya katiller ortada yok

6 Ocak tarihinde bulunan kadın cesedi ile ilgili yapılan otopside, kimliği meçhul kadının 30 yerinden bıçaklanarak boğazı kesildiği tespit edilmişti.

Öldürüldüğü andan itibaren bir buçuk sene ev ortamında saklanan ceset, Ercan Havaalanı yakınlarına bırakılmıştı.

Ülkede infiale neden olan olayla ilgili, polis aradan 95 gün geçmesine rağmen henüz bir ize rastlamadı, herhangi bir delile ulaşmadı. Kimliği ile ilgili de açıklama yapılamayan kadının katil veya katilleri henüz yakalanmadı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 2856 defa okunmuştur
İlgili Haberler