1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BTM’de heyecan devam ediyor
BTM’de heyecan devam ediyor

BTM’de heyecan devam ediyor

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi’nde 3’üncü haftanın ilk gün karşılaşmaları tamamlandı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi’nde 3’üncü haftanın ilk gün karşılaşmaları tamamlandı. Dün oynanan 10 karşılaşmada toplam 26 gol kaydedildi.

 

Y.Erenköy/Yeşilköy/Sipahi’den ilk galibiyet

BTM Ligi’nin 1’inci grubunda Yedikonuk’u konuk eden Y.Erenköy/Yeşilköy/Sipahi karşılaşmayı 2-1 kazandı. Ligde şu ana kadarki İlk gaklibiyetini alan Y.Erenköy/Yeşilköy/Sipahi takımı, puanını 4’e yükseltti.

 

Tek kazanan Geçitkale oldu

BTM Ligi 3. Grup’ta 3’üncü haftayı galibiyetle kapatan tek takım Geçitkale oldu. Geçitkale, Şehit Salih Kulle tamını 2-1 mağlup etti. Grupta Bahçeli – Yarköy maçı 2-2, Boğaziçi – Görneç maçı ise 0-0 tamamlandı.

 

Ağırdağ ve Pınarbaşı’ndan ilk galibiyet

BTM Ligi 5. Grup’ta haftayı karlı kapatan ekipler, Pınarbaşı ve Ağırdağ Boğaz oldu. İki takım da gruptaki ilk galibiyetini ligin 3’üncü haftasında aldı. Pıınarbaşı Dağyolu/Şirinevler’i 2-0 mağlup ederken, Ağırdağ Boğaz, Dikmengücü’nü 1-0 mağlup etti. Gruptaki diğer karşılaşma olan Yılmazköy – Karaoğlanoğlu maçı ise 1-1’lik beraberlikle tamamlandı.

 

Akçay kendine geldi

BTM Ligi 7 Grup’ta geçtiğimiz hafta en büyük rakiplerinden Zümrütköy’e kaybeden Akçay, bu hafta Serhatköy’e patladı. Rakibini 4-1 mağlup eden yeşil beyazlılar 6 puana ulaştı. Grupta Gayretköygazi Zümrütköy’ü 1-0 yenerken, Aydınköy ise Kalkanlı’yı 3-2 mağlup etmeyi başardı.

 

Fotoğraf:– Eren ŞiŞİK

Bu haber toplam 1850 defa okunmuştur
Etiketler :