1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. BKP-TVG adayları Lefke'yi ziyaret etti
BKP-TVG adayları Lefkeyi ziyaret etti

BKP-TVG adayları Lefke'yi ziyaret etti

BKP-TVG Güzelyurt milletvekili adayları Lefke Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

A+A-

Birleşik Kıbrıs Partisi Toplumsal Varoluş Güçleri (BKP-TVG) Güzelyurt milletvekili adayları Lefke Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

BKP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, BKP-TVG Güzelyurt  milletvekili adayları Lefke Sanayi Bölgesi ziyaretinde esnaf ve çalışanlarla sohbet ederek sorunları dinledi.

BKP Genel Başkanı İzzet İzcan ziyarette yaptığı konuşmada, Lefke Sanayi bölgesi esnaf ve çalışanlarının yaşadığı sorunları birinci ağızdan dinleme fırsatı bulduklarını belirterek, çalışanların sigortasız; iş güvenliğinden yoksun bir ortamda çalıştırılmasının kabul edilemez olduğunu söyledi.

“Emekçilerin sömürüldüğü, sosyal haklardan yoksun bırakıldığı, güvenli çalışma koşullarının sağlanmadığı bir ortamda çalıştırılmaları kabul edilemez” diyen İzcan, BKP-TVG’nin emeğin en yüce değer olduğu; emek ve emekçinin sömürülmediği bir düzen oluşturmak için yola çıktığını hatırlattı.

İzcan, BKP-TVG’nin günücünü emekçiden alan, mücadelesini emekçilerle birlikte sürdüren bir anlayışa sahip olduğunu ifade ederek, “Bu mücadelede emekçilerimizle birlikte omuz  omuza varız” dedi.

İzzet İzcan, BKP-TVG’nin verilecek destekle parlamentoda emekçilerin sesi olacağını ifade etti.

Bu haber toplam 1606 defa okunmuştur