
'BİKİNİ VE İÇ ÇAMAŞIRI İLE POZ VERMİYORUM'
Mankenlik yaşantısını Kıbrıs’ta sürdüren Ebru Ersalman ADRES Kıbrıs’a özel pozlar verdi. Özel hayatı, yaşamı, modellik yaşamı ile soruları yanıtlayan Ebru ile şömine önünde fotoğraf çekimi gerçekleştirdik
Mankenlik yaşantısını Kıbrıs’ta sürdüren Ebru Ersalman ADRES Kıbrıs’a özel pozlar verdi. Özel hayatı, yaşamı, modellik yaşamı ile soruları yanıtlayan Ebru ile şömine önünde fotoğraf çekimi gerçekleştirdik.
Levent Özdağ
· Modellik yaparken neler hissediyorsun?
· Modellik yaparken kendimi her şeyden soyutluyorum, sadece o işe odaklanıyorum. Aslında hangi iş olursa olsun insan ruhunu kendini vererek yapmalı, karşısındakine duyguyu hissettirmeli. Ben de böyle yapıyorum. Heyecanla, büyük bir aşkla yapıyorum bunu.
·
Poz vermede ya da kıyafet konusunda sınırların var mı?
· Poz verirken çok sıkıntım yok ama kıyafet konusunda prensiplerim var, bikini ve iç çamaşırı ile poz vermiyorum.
Kıbrıs'ta en çok neler yapmayı seviyorsun?
· Kıbrıs’ı çok seviyorum ve burada mutluyum. O yüzden burada yaptığım her şey mutlu ediyor beni. Hafta sonu olmasa bile yine de eğleneceğiniz birçok şey var.
Ülkedeki mankenleri nasıl buluyorsun?
· Mankenler hakkında fazla eleştirici değilim, bu konuda herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ama özel yaşantılar hakkında eleştirilecek çok şey var. Biraz özelde yaşanmalı bir şeyler. Bazıları var ki yaşanan ne varsa insanın gözüne soka soka yapıyor.
·
Aşk hayatında biri var mı?
· Aşk hayatım uzun süredir durgun. Ya ben istemiyorum ya da istediğimde doğru kişi olmuyor. Eros’un oku ne zaman beni vuracak ve aşık olacağım diye düşünüyorum.
Vücudunda en beğendiğin yerin neresi?
· Kendimi beğeniyorum, seviyorum ama en çok kalçamı ve dudaklarımı beğeniyorum.