1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bican: Güzelyurt da düze çıkacak
Bican: Güzelyurt da düze çıkacak

Bican: Güzelyurt da düze çıkacak

CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican ve Belediye Meclis üyeleri dün çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini paylaştı.

A+A-

CTP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Osman Bican ve Belediye Meclis üyeleri dün çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini paylaştı. Esnaf ziyaretinin ardından kalabalık bir heyetle Kalkanlı’yı ziyaret eden CTP’li ekibe halkın ilgisi yoğun oldu. Bican yaptığı sohbetlerde Kalkanlı’nın sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu sorunların üstesinden halkın desteği ile geleceklerini söyledi. Kalkanlı halkının CTP’ye daima güvendiğini, CTP’yi her seçimde birinci parti çıkardığını ifade eden Osman Bican, Kalkanlı halkının kendisine güçlü bir destek vereceğine inandığını kaydetti.

g1-022.jpg

g2-017.jpg

YENİ BİR GÜZELYURT MÜMKÜN

Mevcut başkanın 20 yıldır verdiği hizmetin ortada olduğunu, belediyeyi tek başına yönetmeye kalktığını ve belediye meclis üyelerinin dahi haberi olmadan kararlar alındığını belirten Bican, yurttaşlara şeffaflık sözü verdi. “Bu Güzelyurt’ın kaderi olamaz. Yeni bir Güzelyurt mümkün. 25 Haziran sabahı kentimizde yeni bir sayfa açacağız ve dört yıl boyunca bu sayfaya başarımızı yazacağız” dedi. CTP’li başkanların yönettiği belediyelerin düze çıktığını, sosyal belediyecilik anlamında insan hayatına dokunan onlarca iş yapıldığını kaydeden Bican, vizyon sahibi, iş bilen insanların elinde Güzelyurt’un da diğer CTP’li belediyeler gibi kurumsallaşacağını ve mali yönden de düze çıkacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1965 defa okunmuştur