1. HABERLER

  2. YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİ 2022

  3. Benli: “Dönüşüm, gelecek dönemde de devam edecek”
Benli: “Dönüşüm, gelecek dönemde de devam edecek”

Benli: “Dönüşüm, gelecek dönemde de devam edecek”

CTP Gönyeli – Alayköy Belediye Başkan adayı Ahmet Benli ve ekibi, Gönyeli’nin Yenikent bölgesinde bildiri dağıttı, Gönyeli’yi köyden kente dönüştürdüklerini, bu dönüşümün gelecek dönemde de devam edeceğini söyledi.

A+A-

Gönyeli Belediye Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gönyeli – Alayköy Belediye Başkan adayı Ahmet Benli ve ekibi, Gönyeli’nin Yenikent bölgesinde bildiri dağıttı.

CTP Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, bölge esnafıyla bir araya gelen Ahmet Benli’ye Genel Başkan Tufan Erhürman, Genel Sekreter Asım Akansoy, milletvekilleri, MYK ve PM üyeleri ile belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Yenikent esnafını ziyaret eden Benli, bugüne kadar hayata geçirdikleri projelerle Gönyeli’yi köyden kente dönüştürdüklerini, bu dönüşümün en güzel örneğinin de Yenikent Belediye Bulvarı olduğunun altını çizdi.

Yaptıkları düzenlemeyle birlikte Yenikent’in bir cazibe merkezi haline geldiğini vurgulayan Benli, bu dönüşümün gelecek dönemde de devam edeceğini ifade etti.

Bölge halkı ve esnaf, Gönyeli Belediyesi’nin örnek belediyecilik sergilediğini ve Avrupa standartlarında bir bölge yaratıldığına dikkat çekti.

Kaliteli hizmet anlayışının kendilerine güven verdiğinin altını çizen Yenikent esnafı, gelecek dönem için Ahmet Benli ve ekibinin projelerini heyecanla beklediklerini dile getirdi.

Bu haber toplam 2059 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,