1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Başkent Tiyatro Projesi hayata geçecek!”
“Başkent Tiyatro Projesi hayata geçecek!”

“Başkent Tiyatro Projesi hayata geçecek!”

Doktorların sergilediği ayakta alkışlanan oyunun sonunda Fellahoğlu, Başkent Tiyatro Projesi’nin hayata geçireceğinin sözünü verdi.

A+A-


CTP-BG’nin Lefkoşa Türk Belediye Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği'nin 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sahnelediği, "Dışardakiler" adlı tek perdelik oyununu izledi. Doktorların sergilediği ayakta alkışlanan oyunun sonunda Fellahoğlu, Başkent Tiyatro Projesi’nin hayata geçireceğinin sözünü verdi. Gösterinin ardından sahnede oyuncuları tebrik eden Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Dr. Özdemir Berova, gece öncesinde sanat ve sanatçıyla ilgili olarak bir konuşma hazırladığını fakat arkadaşlarının mükemmel performansları karşısında tümünü unuttuğunu söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Oyunun yönetmenliğini yapan Ertaç Hazer de yaptığı konuşmada Nazım Kurşunlu'nun bir psikiyatri kliniğinde hekim-hasta ilişkilerini irdeleyen bir güldürü olan "Dışardakiler" adlı komediye sahnede hayat veren doktorlara teşekkür etti.
Fellahoğlu: Belediyecilik sadece çöp toplamak değil!
Lefkoşa Milletvekili Sibel Siber’le birlikte seyirciler arasında bulunan Lefkoşa Belediyesi Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, tiyatronun ‘insanı insana insanla anlatan’ sanatın anası olduğuna dikkat çekti. Fellahoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle sahneye çıkma cesareti gösteren doktorlara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Yerel yönetim anlayışının sadece çöp toplayıp, sokak temizlemek olmadığının altını çizen Fellahoğlu, son iki dönemki yönetim anlayışı nedeniyle maalesef sanatsal etkinliklerin yapılması bir yana çöp toplamak gibi en temel yerel hizmetlerin bile verilemediğini ifade etti.
“Başkent tiyatro projesi hayata geçecek”
Lefkoşalının CTP-BG’nin yerel yönetimler anlayışı ile çağdaş bir belediyeciliği diğer 8 yerleşim yerinde yaşayan insanlar kadar hak ettiğine değinen Fellahoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin katkısıyla başlatılan ama Lefkoşa Türk Belediyesi’ne yaşatılan itibar erozyonu nedeniyle durdurulan Başkent Tiyatro Projesi’nin tamamlanması için gerekli iradeyi ortaya koyacağını dile getirdi. yd

Bu haber toplam 1374 defa okunmuştur