1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Bahtıkara: Bizim de hayatımız tehlikede
Bahtıkara: Bizim de hayatımız tehlikede

Bahtıkara: Bizim de hayatımız tehlikede

 ‘Komşu kavgası’ yaşamına neden olan Bekir Sami Bahtıkara’nın oğlu Hasan Bahtıkara’dan önemli iddialar!..

A+A-

‘Komşu kavgası’ yaşamına neden olan 70 yaşındaki Bekir Sami Bahtıkara’nın oğlu Hasan Bahtıkara, sosyal medya hesabından iddialarda bulundu, kendi hayatlarının da tehlikede olduğunu savundu.

Acılı oğul Bahtıkara, olaydaki diğer kişiye yönelik suçlama ve iddialarda bulunurken, polise de şikayetçi olacağın duyurdu, olayda yaralanan İsmail Özgünel’in polis tarafından serbest bırakılmasına isyan etti.

Hasan Bahtıkara’nın paylaşımı şöyle:

“.... Bu kişinin suçla bağlantısı yokmuş diye serbest kalmış diyor gazete...soruyorum şimdi evimi bir yıldan beri rahatsız eden..aileme huzursuzluk veren....... gibi 20 saat sokakta oturan, sürekli yoldan geçenlerle kavga eden, zaman zaman annesine babasına sövüp saldıranve en sonunda da babamı bir şekilde kendisine ateş edecek kadar tahrik eden bu ……. şahsiyetin, psikolojisi üst seviyede bozuk olan bu …….....”

“Bir tek babam suçlu durup dururken aklını yitirdi ve Ateş açtı kendini vurdu?

“Yaşananlarla bir bağlantısı yokmuş... gayet masummuş...diye serbest kalmış.. ……..iyi güzel serbest kalsın madem ki masumdur..bir tek babam suçlu durup dururken aklını yitirdi ve Ateş açtı kendini vurdu?bu mu yani..?bakalım hangi canlara sıra gelecek..hangi Canları yakacak.bu derece ……  bir kişi 1 gün bile içerde kalmıyor...bir de bana daha önce niye şikayet edilmedi diyorlar..ne olacaktı yani..belki de ben belki de babam daha önce ölecekti..buradan şikayet ediyorum gidip polise de şikayet edeceğim..bizim de hayatımız tehlikede...bakalım ne olacak sevgili dostlar...kara gün bitmez artık bizim için...”

Bu haber toplam 11720 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler