1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Arabacıoğlu: “Sorunları çözmeye geliyoruz”
Arabacıoğlu: “Sorunları çözmeye geliyoruz”

Arabacıoğlu: “Sorunları çözmeye geliyoruz”

Arabacıoğlu ve belediye meclis üyesi adayları, Ortaköy, Kermiya ve Hamitköy’ü ziyaret ett

A+A-

 

Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ve belediye meclis üyesi adayları, Ortaköy, Kermiya ve Hamitköy’ü ziyaret etti. Adaylara DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ve parti yetkilileri de eşlik etti. DP’den yapılan açıklamaya göre vatandaşlarla sohbet eden Arabacıoğlu, 8 Nisan’dan itibaren Lefkoşa halkını hakettiği başkente kavuşturacaklarının sözünü verdi.
Arabacıoğlu, “Biz başkasının yaptıklarını değil, kendi yapacaklarımızı anlatıyoruz. Belediye siyaset yapma yeri değildir, hizmet yeridir. Dinamik ekibimiz ve tecrübemizle sorunları çözeceğiz. Göreve geldiğimizde halkımızın hak ettiği ama alamadığı hizmeti sunacağız” dedi.
Özellikle Hamitköy’deki vatandaşların kanalizasyon sorunundan dolayı yaşadığı mağduriyeti gidermek için hazırlıkları olduğunu dile getiren Arabacıoğlu, kanalizasyon şebekelerinin rehabilite edilerek tüm ev ve iş yerlerinin kanalizasyona bağlanması için gerekli kolaylıkların sağlanacağını kaydetti.  Rutin aralıklarla belediye hizmetleri, yönetim icraatları ve gelir giderlerle ilgili Lefkoşa halkının şeffaf bir biçimde bilgilendirileceğini kaydeden Arabacıoğlu, halkın bilgi edinme hakkı gözetilerek oto kontrolün sağlanacağını ekledi.
(tak)

Bu haber toplam 1382 defa okunmuştur