1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Arabacıoğlu Küçük Kaymaklı’yı ziyaret etti
Arabacıoğlu Küçük Kaymaklı’yı  ziyaret etti

Arabacıoğlu Küçük Kaymaklı’yı ziyaret etti

rabacıoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları, Küçük Kaymaklı ve Kızılay Evleri’ni ziyaret etti.

A+A-

 

Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Belediye Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları, Küçük Kaymaklı ve Kızılay Evleri’ni ziyaret etti.
Arabacıoğlu ve adaylara, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Öztürk, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, Gençlik Örgütü Başkanı Münür Öztürk ve partililer eşlik etti.
DP’den yapılan açıklamaya göre, Mustafa Arabacıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, ülkenin gözbebeği Lefkoşa’nın yaşananların hiçbirini hak etmediğini ifade ederek, 8 Nisan’dan itibaren diğer bölgelerinde olduğu gibi Küçük Kaymaklı ve Kızılay Evleri sakinlerinin de verilecek hizmetten eşit yararlanacağının altını çizdi.
14 aylık sürede geleceğin Lefkoşası’nın planlanmasını yapacaklarını kaydeden Arabacıoğlu, oluşturacakları Kent Konseyi ile Lefkoşa’nın gelişimini ve de dönüşümünü halkın da izleyebileceği ve katkı koyabileceği şeffaf bir yaklaşımla ele alacaklarını belirtti.
Arabacıoğlu, halen direkler üzerinde bulunan gerek görsel gerekse sağlık açısından olumsuzluklar içeren tüm telefon ve elektrik hatlarının yer altına indirilmesi için gerekli projelendirme ve planlamanın da bu 14 aylık sürede sona erdirileceğini sözlerine ekledi. TAK

Bu haber toplam 1580 defa okunmuştur