1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Anlamlı derbi mücadelesi
Anlamlı derbi mücadelesi

Anlamlı derbi mücadelesi

Doğan Türk Birliği ve Türk Ocağı amatör kadın takımları yardım amaçlı düzenlenen maçta karşılaştı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Tarihleri Limasol’a dayanan ülkemizin iki köklü kulübü Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı’nın amatör kadın futbolcuları, sosyal sorumluluk adına düzenlenen özel karşılaşmada bir araya geldi. Geliri Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi’ne infüzyon pompası alımı ve Karaoğlanoğlu İlkokulu’nun spor faaliyet alanlarının yenilenmesi için bağışlanan organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.

ONUR KONUĞU AYTEN BERKALP

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na denk gelen etkinlik, Girne Mete Adanır Stadı’nda saat 15.00’te kapıların açılması ile başladı. Stat çevresine kurulan çeşitli stantlarda yiyecek, içecek ve hediyelik eşya satışı yaparak gelir elde edildi. İki güzide kulübün amatör karşılaşmasını izlemeye gelen taraftarların yanı sıra Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı, Başbakan Tufan Erhürman ve eşi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler de tribünlerde yer aldı. Eski milli sporcu Dr. Ayten Berkalp organizasyona onur konuğu olarak katıldı.

g1-024.jpg

KONUŞMALAR

Açılış konuşmasını onur konuğu Dr. Ayten Berkalp yaptı. Berkalp 1954’den bugünlere kolay gelinmediğini ve o dönemde de Atatürk’ün koyduğu ilkelerle hareket ettiğini, bugün de bunu bu ortamda görmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Daha sonra Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu ve Türk Ocağı Asbaşkanı Kemal Pars kürsüye çıkarak konuşurken Bayar Piskobulu, Dr. Ayten Berkalp’e katılımından dolayı teşekkür plaketi verdi.

g2-019.jpg

KAZANANI PENALTILAR BELİRLEDİ

Yardım amaçlı düzenlenen karşılaşmaya hatırı sayılır bir ilgi olurken, binin üzerinde futbol sever karşılaşamayı izledi. Mete Adanır Stadı’nın çimlerine ayak basan her iki takımın amatör futbolcu kadınları izleyenlere keyifli bir karşılaşma sundu. Normal süresi 1-1 tamamlanan karşılaşmada kazananı penaltı atışları belirledi. Rakibine 5-3’lük üstünlük sağlayan Türk Ocağı karşılaşmayı galibiyetle kapadı.

 

Bu haber toplam 1884 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 369 Sayısı

Adres Kıbrıs 369 Sayısı