1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Anı Turu
Anı Turu

Anı Turu

Anı Turu

A+A-


Ali Yüksek

   Yaz sezonuna girmeden önce gerçekleştirdiğimiz etkinlik ve gezilere bir süre ara vermiştik.
   Nihayet birkaç aylık aradan sonra sonbaharın başlangıcı olan bugünlerde gezilere kaldığımız yerden tekrar başlamaya karar verdik. Ancak ne yazık ki yaz sezonunda yine hiç beklemediğimiz acı olaylar yaşadık. Değerli genç yol dostlarımızdan bazıları ebediyen aramızdan ayrıldı. Bu nedenle yılın ikinci yarısının bu ilk gezisinde, geçmişte ve yakın zamanda kaybettiğimiz tüm motorcu yol dostlarımızı anmak ve bu konuları gündemde tutmak üzere dikkati çekecek büyük bir gezi yapmaya karar verdik.
   15 Eylül Pazar günü yaklaşık 140 motosiklet ve 160 kişinin katıldığı motorlu gezi, konvoy halinde Gönyeli çemberinden başlayarak, Geçitkale istikametine, oradan da Tatlısu ve Kaplıca yönüne doğru seyir edip deniz kenarındaki Kaplıca Restaurant’ta verilen yemek molası ile son buldu.

MOTORCULAR ANILDI

   Yemek öncesi yapılan kısa bir konuşma ve ardından bir dakikalık saygı duruşu ile merhum motorcuları anmaya çalıştık. Duygusal anların yaşandığı yemekte acı olayların tekrar yaşanmaması için çok dikkatli olunması temennisinde bulunuldu.
   Birkaç aydır bir araya gelemeyen motorcu ailesi bol bol sohbet etme imkanı bulurken bazı arkadaşlar denize girerek günün yorgunluğunu atmaya çalıştı. Yemeğin ardından grup çeşitli istikametlere doğru ayrılarak dağıldı.
Başka gezi ve etkinliklerde buluşmak dileğiyle…
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun.

Bu haber toplam 1191 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 125. Sayısı

Adres Kıbrıs 125. Sayısı