1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Alsancak’ta vaka sayısı 6’ya çıktı,
Alsancak’ta vaka sayısı 6’ya çıktı,

Alsancak’ta vaka sayısı 6’ya çıktı,

Alsancak’ta covid-19 paniği yaşanıyor. Hastaneden bulaştığı tahmin edilen 1 kişinin testinin pozitif çıkması ile bugünde 2 kişinin daha testi pozitif çıktı.

A+A-

YENİDÜZEN

Alsancak’ta covid-19 paniği yaşanıyor. Hastaneden bulaştığı tahmin edilen 1 kişinin testinin pozitif çıkması ile dün de 2 kişinin daha testi pozitif çıktı. Alsancak Belediye Başkanı akşam saatlerinde yaptığı açıklamada ise toplam sayının 6’ya ulaştığını kaydetti.

Başkan, "Kahvehane ve bet ofisleri kapattık" dedi

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser dün akşam Kıbrıs Genç TV'ye yaptığı açıklamada bölgedeki kahvehanelerin ve bet ofislerin de kapatıldığını söyledi, önlemlerini sıkılaştırdıklarını vurguladı.

Ataser'in "Bet ofis ve kahvehaneler 10 gün boyunca kapalı kalacak" açıklamalarına karşın bu konuda bir yetkisi olmadığı, söz konusu işletmelerden kapatmalarını istediği ancak bu istemine olumlu yanıt alamadığı öğrenildi.

Ataser, denetimleri sıkılaştıracaklarını ve önlemleri ihlal edenlere cezalar keseceklerini ifade etti.


Başkan "kapattik" dedi, işletmeler açıktı...

Alsancak Belediyesi Başkasını Fırat  Ataser'in bet ofis ve kahvehaneleri kapattiklarina ilişkin açıklamasına karşın, bölgedeki söz konusu işletmelerin açık olduğu öğrenildi. Elde edilen bilgiye göre bu işletmelerden kapatma talep ve rica eden Başkan Ataser, bir çok işletmeden bu istemine olumlu yanıt alamadı.

Isletmeler Resmî kapatma kararı olmadığı için  kapanmayı reddederken, bölge de  'kapanma' konusunda ikiye bölündü.

Başkan Ataser'in kapanma ısrarına  özellikle esnafın aralarında bulunduğu önemli bir kesim tepki koyarken, denetimin ön olana çıkması isteniyor. Bölgede yaşanan  bir kesim ise bir süre kapanmayı savunuyor.

Bu haber toplam 4598 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler