1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Akansoy'dan siyasi partilere çağrı
Akansoydan siyasi partilere çağrı

Akansoy'dan siyasi partilere çağrı

Partilerin ilanlarına zarar verenleri uyaran Akansoy, diğer tüm partileri sorumlu davranmaya davet etti.

A+A-

CTP-BG Genel Sekreteri Asım Akansoy, Lefkoşa seçimlerine yönelik başlayan propaganda süreci ile ilgili açıklama yaptı. Partilerin ilanlarına zarar verenleri uyaran Akansoy, diğer tüm partileri sorumlu davranmaya davet etti.

Akansoy’un açıklamasının tam metni şöyle:
Kıbrıs Türk toplumunun bağrından doğan CTP-BG, tarihi boyunca kendinden olmayana saygı duydu, halkın tüm değerlerine sahip çıktı. Onlarca seçim dönemini arkasında bırakan halkımız şimdi yine bir seçimin arifesinde. Ancak bu seçim sadece Lefkoşa’nın ve Lefkoşalının seçimi değil. Bu seçim, yeniliğin, umudun, gerçek ve doğrunun seçimi olacak. Yeni bir siyaset, yeni bir yönetim ve bakış açısıyla değişimi ülkemizde başlatacak bir seçim olacak. Lefkoşa sandık başında onurunu ve geleceğini kurtaracak.
Lefkoşa Türk Belediyesi için başlayan propaganda sürecine girmiş bulunuyoruz. Propaganda sürecinin başladığı 12 Mart tarihinden beri partimizin ve diğer partilerin sokaktaki ilanları saldırıya uğruyor. Özellikle Haspolat ve şehir içindeki pankartlar ve billboard ilanlarımız, kim olduklarını bildiğimiz kişiler tarafından saygısızca parçalanıyor, ilan panolarından sökülüyor.
Buradan tüm partilere seslenmek istiyorum. Gelin artık bu geçersiz, gereksiz eski siyaset anlayışından Lefkoşa’dan başlayarak kurtulalım. Lefkoşa’da yeni siyaset iddiasıyla yola çıkarken sokaktaki rekabete bile tahammülü olmayan güçlerin karanlık eylemleri gölgesinde devam eden bu yarışta kendinden olmayana zarar verenlere geçit vermeyelim. Halka karşı yapılan bu saygısızlığın hep birlikte önüne geçelim.
CTP-BG olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğimizi taahhüt ederek kirli siyasete dönük bu tür girişimlerin sıkı takipçisi olacağımızı da belirtmek isterim.

 

Bu haber toplam 2017 defa okunmuştur
Etiketler : , ,