1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. 6 yaşındaki Sierra aranıyor
6 yaşındaki Sierra aranıyor

6 yaşındaki Sierra aranıyor

6 yaşındaki Sierra Graze Seucalliuc’i arama çalışmalarına bu sabah da devam edildi. Arama ekipleri Mitsero maden ocağının yanındaki “kırmızı göl”ü özel ekipman ile tarıyor

A+A-

Kıbrıs’ın güneyini sarsan 35 yaşındaki ‘seri katil’ Nikos Metaksas sıkı güvenlik önlemi altında bu sabah yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemeye avukatsız çıkan Metaksas hakkında  8 gün ek tutukluluk kararı alındı.

Öte yandan Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis, halk arasında polise karşı büyüyen öfke için sükûnet çağrısı yaptı. Polis soruşturmasında ihmal olup olmadığı 3 kişilik ekip tarafından araştırılacağı bildirildi.

Filipin hükümetinin de bir yetkilisinin Kıbrıs’a gelmesi bekleniyor. Davanın araştırılmasına katkıda bulunmak için İngiltere’den gelecek uzman ekibin ise Pazartesi günü adada olacağı aktarıldı.

aa-031.jpg

Bu arada ilk bulunan kurban Marry Rose’un 6 yaşındaki kızı Sierra Graze Seucalliuc’i aramaya çalışmalarına bu sabah da devam edildi. Arama ekiplerinin Mitsero maden ocağının yanındaki “kırmızı göl”ü özel ekipman ile taradığı belirtildi.

 

Bu haber toplam 2801 defa okunmuştur
İlgili Haberler