1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. 2019 Erkek Kış Modasını DeFacto İndirim Kodu ile Hesaplı Yoldan Keşfedin!
2019 Erkek Kış Modasını DeFacto İndirim Kodu ile Hesaplı Yoldan Keşfedin!

2019 Erkek Kış Modasını DeFacto İndirim Kodu ile Hesaplı Yoldan Keşfedin!

2019 kış modası kadınların yanı sıra erkek moda tutkunları tarafından da ilgiyle takip ediliyor.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

2019 kış modası kadınların yanı sıra erkek moda tutkunları tarafından da ilgiyle takip ediliyor.

2019’un kış günlerini yaşadığımız şu zamanlarda birçok erkek, gardırobunu yenilemek ve son moda kış kıyafetlerini almak için 2019 erkek kış modası trendlerini araştırıyor.

2019 kış modası için yeni parçalar almayı düşünüyorsanız online alışveriş sitelerindeki kampanya, indirim ve fırsatları takip etmenizde fayda var. Popüler online giyim alışverişi platformlarının güncel kampanyalarını takip ederek gardırobunuzu çok daha uygun bir şekilde zenginleştirebilir ve yenileyebilirsiniz.

2019 erkek kış modası için yapacağı alışverişte online platformları tercih edenler daha hesaplı alışveriş için indirim kodu, indirim kuponu gibi araçları mutlaka kullanmalı. 2019 kış modasının en iddialı ve birbirinden şık parçaları ile gardıroplarını yenilemek isteyenler giyim alışverişinde popüler platformların başında gelen DeFacto’daki kampanya, fırsat ve indirimleri kaçırmamalı.

İndirim kuponu kullanarak ucuz ve hesaplı giyim alışverişi yapın

Birçok popüler online alışveriş sitesinin güncel indirim kodlarını sunan alerabat.com/tr DeFacto ile ilgili de çok sayıda indirim kuponunu sunuyor. DeFacto’da birbirinden şık ve iddialı kış sezonu kıyafetlerini çok daha ucuza almak için güncel DeFacto indirim kodu ve  sıcak fırsat için indirim kodu sunan https://alerabat.com/tr/indirim-kodu/defacto adresini ziyaret edebilirsiniz. Buradan ücretsiz bir şekilde alacağınız indirim kuponları alışverişlerinizi daha ucuz bir şekilde tamamlamanızı sağlayarak yeni moda kıyafetlerin keyfini çıkarmanıza yardımcı olacak.

2019 erkek kış modasında hangi giyim parçaları öne çıkıyor?

Erkek modası 2019 trendleri arasında deri ceketler, deri montlar yine en çok tercih edilenler arasında ilk sıralarda.

Deri ürünlerin yanı sıra shearling mont ve paltolar ile  shearling ceket modelleri son yıllarda hızla yükselişe geçti. Önümüzdeki yıllarda da birçok erkeğin üzerinde shearling parçaları göreceğiz.

Kadın modasında olduğu gibi erkek modasında ekose desenler bu yıl yine revaçta. Ekose gömlek modelleri, ekose kazak modelleri, ekose paltolar erkeklerin de en çok tercih ettiği giyim parçaları olmayı başardı.

Dış giyimde şişme montlar erkeklerin vazgeçemediği ürünler arasında yer alıyor. Erkekler bayanlar kadar çok canlı renkleri tercih etmese de siyah ve tonları ile beyaz şişme montlar oldukça popüler. Geçen yıl da trend olan şişme mont, kaban ve yelekler bu sene yine gözde. Şişme yelekleri kapüşonlu sweat ve Jean ile kombin yaparak spor ve şık bir görünüm elde etmek mümkün.

80’ler ve 90’lar modasının erkek giyim trendlerinde de kendini göstermeye başladığını söylemek yanlış olmayacak. Bol kıyafetler, sneakers ayakkabılar, kova şapkalar gittikçe popülerleşiyor. Birçok erkek giyim markasının kreasyonlarında 80’ler ve 90’lardan izler görmek mümkün olabilecek.

Erkeklerin kış mevsiminde vazgeçemediği balıkçı kazak modelleri bu yıl da popüler olacak. Farklı renk ve desenlerdeki balıkçı kazaklar ceket, palto, mont ve shearling ürünler ile son derece şık bir kombin oluşturmada tercih edilebilecek.

Bu haber toplam 2327 defa okunmuştur