1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. COVID’ten 2 can kaybı
COVID’ten 2 can kaybı

COVID’ten 2 can kaybı

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, son 24 saatte yapılan test sayısının 1740  olduğunu, 21'i yerel 27 pozitif vakaya rastlandığını, 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 14 kişinin taburcu edildiğini açıkladı.

A+A-

Kıbrıs’ın kuzeyinde Covid-19 kaynaklı 2 kişi yaşamını kaybetti. Sağlık Bakanlığı, 2 ölümle ilgili resmi açıklama yaptı.

Coronavirüs nedeniyle en genç ölümle yüzleştik, yoğun bakımda tedavi gören 40 yaşındaki Salih Çarka hayatını kaybetti. Değirmenlik’e ateş düştü. Çarka’nın herhangi bir kronik hastalığı bulunmuyordu. Ayrıca, 56 yaşındaki Mehmet Ali Kahvecioğlu’nun da ölüm haberi geldi. Sağlık Bakanlığı, Mehmet Ali Kahvecioğlu’nun aort diseksiyon rahatsızlığı olduğunu açıkladı. Bu kayıplarla birlikte Kıbrıs’ın kuzeyinde Coronavirüs salgınında ölenlerin sayısı 14’e yükseldi.

Hastanelerin pandemi merkezlerinde 56 kişinin, toplamda 241 hastanın halen tedavisi sürüyor, 3 kişi de yoğun bakımda Coronavirüsle mücadele ediyor.

 

40 yaşında can verdi

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören Covid-19 hastası 40 yaşındaki Salih Çarka’nın ölümü Sağlık Bakanlığı tarafından da duyuruldu.

Salih Çarka, 13 Ocak’ta yaptığı son sosyal medya paylaşımında şunları söylemişti:

“Sevgili ailem ve arkadaşlarım, dün yapılan covid 19 testim maalesef pozitif çıktı, sizden ricam benimle son 5 gündür temas kuran birlikte olan varsa lütfen gidip test yaptırsın...”

Bu haber toplam 5537 defa okunmuştur
Etiketler : ,