1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. “10 günü aştı, bitmedi…”
“10 günü aştı, bitmedi…”

“10 günü aştı, bitmedi…”

Bellapais’taki ‘su borusu yenileme çalışmaları’ sokak sakinlerini bezdirdi. 10 günü aşkındır devam eden çalışmalar nedeniyle birçok ev sahibi evine girip çıkmakta güçlük çektiğini ifade etti, çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istedi…

A+A-

 

Girne Bellapais’taki Mehtap Sokak’ta yapılan su borusu yenileme çalışmaları, sokak sakinlerini çileden çıkardı.

Çalışmaların 10 günü aşkındır yapıldığını ve halen daha bitirilemediğini belirten bazı sokak sakinleri, “Bu ne plansızlıktır? İnsanlar 10 günde körü yapıyor, burada bir sokak bitirilemiyor” diyerek isyan etti.

Evine girip çıkmakta zorlanan ev sahipleri, araba ile girilemediğinin, bunun yanı sıra yaya olarak dahi evine girip çıkamayan yaşlı kişiler olduğu ifade edildi.

Nüfus çoğunluğunun yabancı ev sahipleri olduğu bölgede, çalışmaya ilişkin hiçbir yazılı uyarı veya ikaz yapılmadığını anlatan sakinler, “Bilseydik bu çalışmalar bittikten sonra gelirdik, niye bize birkaç hafta önceden bildirmediler?” diye sordu…

“Hiçbir planlama veya bildirim yapılmadı. Yılda 2 kez gelip 4- 5 hafta kalan yaşlı insanlar var, o da bu zamana denk geldi, önceden bir yazı gönderilseydi, o insanlar da bu kargaşada gelmezdi” diyen vatandaş, çalışmaların bir an önce bitmesini talep etti.

 

Bu haber toplam 2418 defa okunmuştur