1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI
ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ

A+A-

 

 

 

 

Telsim Birinci Lig’de lider Yeni Boğaziçi Türkmenköy deplasmanından puansız dönerken, ikinci Ozanköy deplasmanda Tatlısu ile golsüz berabere kaldı. Gönyeli’yi 2-1 ile geçen Yalova haftayı kârlı kapadı

 

YENİDÜZEN Spor Servisi

 

Telsim Birinci Lig’de geride bırakılan hafta sonu 17’nci hafta karşılaşmaları oynandı. Oynanan 7 karşılaşmanın 5 tanesinde ev sahibi takımlar 1 tanesinde konuk ekipler sahadan 3 puanla ayrıldı. 1 karşılaşmanın beraberlikle tamamlandığı haftada 14 gol kaydedildi.

Haftaya lider giren Yeni Boğaziçi, Türkmenköy deplasmanında 2-0 mağlup olarak önemli bir puan kaybı yaşadı. Tatlısu deplasmanına konuk olan Ozanköy, bu deplasmandan golsüz eşitlikle 1 puan çıkarırken, iki hafta art arda puan kaybı yaşayan ekip oldu.

 

Yalova penaltı ile

Şampiyonluk mücadelesi veren diğer iki ekip Yalova ile Gönyeli arasında oynanan mücadelede Yalova ikinci devrede kaydettiği penaltı golü ile sahadan 2-1 galip ayrıldı ve şampiyonluk yolunda rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir 3 puan aldı.

Geçtiğimiz hafta Ozanköy deplasmanından çok önemli 3 puan alan Mormenekşe, çıkışını kendi evinde de sürdürdü. Rakibi Dumlupınar’ı maçın tamamlanmasına kısa bir süre kala bulduğu golle 2-1 yenen Mormenekşe, 3 puanı alan taraf oldu.

 

Binatlı Görneç’i devirdi

Çıkışını sürdüren diğer bir ekip Binatlı oldu. Ligin formda ekiplerinden olan ve uzun bir süredir kaybetmeyen Görneç’i kendi sahasında 2-1 mağlup eden Binatlı, rakibine ağır bir darbe vururken  iki haftada 6’ncı puanını aldı.

Ligde üst sıraları hedefleyen Düzkaya konuk ettiği Esentepe’yi 2-0 ile geçerken, ligin ikinci devresinde galibiyetle tanışamayan İskele temsilcisi Gençler Birliği konuk ettiği Vadili’ye tek golle mağlup olarak haftayı mağlubiyetle kapadı.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 843 defa okunmuştur