1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Zirve maçı Çamlık’ın
Zirve maçı Çamlık’ın

Zirve maçı Çamlık’ın

Voleybolda Büyük Kadınlar Ligi’nin zirvesini ilgilendiren maçta Çamlık Spor, LAÜ’yü mağlup etti

A+A-

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Kadınlar ve Büyük Erkekler Ligi’ne dün akşam oynanan dört karşılaşma ile devam edildi. Kadınlarda Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor ile Vakıflar, erkeklerde de Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Vakıflar geceyi galibiyetle kapatan ekipler oldular.

 

Çamlık, LAÜ’yü devirdi

Büyük Kadınlar Ligi’nde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor ile Lefke Avrupa Üniversitesi, Mağusa Arena’da karşı karşıya geldi. Oynadıkları ilk iki karşılaşmayı kazanarak haftaya zirvede giren iki takım arasındaki mücadelede gülen taraf 3-1’lik skorla Çamlık Spor oldu. Bu sonuçla Çamlık üçte üç yaparak yoluna kayıpsız devam etti. Büyük Kadınlar Ligi’nde gecenin diğer karşılaşmasında Vakıflar, Lefkoşa’da konuk ettiği Yeni Erenköy’ü çekişmeli geçen ve uzatma seti ile kazananın belirlendiği maçta 3-2 mağlup etti.

 

DAÜ’den ikide iki

Büyük Erkekler Ligi’nde ise Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor ile DAÜ karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı DAÜ 3-0’lık skorla kazanırken rakibine bu sezonki ikinci mağlubiyeti yaşatarak ikide iki yaptı. Gecenin Lefkoşa’da oynanan bir diğer karşılaşasında Vakıflar, Yeni Erenköy’ü 3-0 yendi ve ligdeki ilk galibiyetini hanesine yazdırdı.

 

SONUÇLAR

Büyük Kadınlar

Vakıflar – Y. Erenköy Belediyesi: 3-2

Çamlık Spor – Lefke Avrupa Üniversitesi: 3-1

 

Büyük Erkekler

Vakıflar – Y. Erenköy Belediyesi: 3-0

Çamlık Spor – DAÜ: 0-3

 

BUGÜN

RA 25 Spor Salonu: YDÜ – DAÜ (Büyük Kadın – 18.30)

 

Fotoğraf: Kanı Aldağ

Bu haber toplam 2006 defa okunmuştur
Etiketler : , ,