1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Yıl sonu gösterisi renkli geçti
Yıl sonu gösterisi renkli geçti

Yıl sonu gösterisi renkli geçti

The International Prep School’un yıl sonu gösterisi muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubuna bağlı The International Prep School’un yıl sonu gösterisi, GAÜ Spectrum Kongre Merkezinde düzenlenen muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti.

3’üncü , 4’üncü ve 5’inci sınıf  öğrencilerinin  farklı ülkelerin danslarını konu alan yıl sonu gösterisinde, öğrencilerin sergilediği muhteşem performanslar aileleri tarafındam ayakta alkışlandı. Öğrenciler, sergiledikleri; 3 AH sınıfı  İspanya, savaşcı dansı olan ‘Gipsy King’s Bamboleo’ ; 4SE sınıfı Meksika Şapka dansıyla  ‘Pat Boone’s Speedy Gonzalez’; 5ŞN  sınıfı, halk oyunu Punjad- Lahore’s Bahangra dansını ; 3ÜT Afrika’dan kabile dansı olan ‘ Fat Boy Slim’s Jingolaba’; 3AD sınıfı İran dansıları; 4DH Brezilya’dan Samba ‘ Bellini’s Samba De Janerio’; 5AH Avusturya Vals gösterisi ‘ Andre Rieu’s Lara’s Theme ; 4MK Çin’in geleneksel dansını , 5LG Amerika dansı olan ‘Rednex’s Cotton Eye Joe’  dansları ile büyük beğeni alkış topladı. Türkçe gösteride yılların eskitemediği ‘Hababam Sınıfından’ sahneler sergilendi. Müzikalleri aratmayan gösteride aileler çocuklarına danslarla  eşlik etti. Göz alıcı anların yaşandığı gecenin finali de muhteşem bir gösteri ile sona erdi.  Öğrencilerin Türkçe ve İngilizce sunumlarıyla  yapılan etkinlikte unutulmaz dakikalar yaşandı.

g1-025.jpg

Gecenin hazırlanmasında katkısı olan tüm öğretmenlere teşekkür eden The Internatioanal Prep School müdürü Fatoş Mertekçi konuşmasında,  “Uluslararası eğitim veren bir okul olarak, öğrencilerimiz farklı ülkelerden ve kültürlerden müzikler dinleme fırsatı bulmuşlardır. Bu bağlamda, bu yılki temamızın dünya çapında yer alan geleneksel danslar olmasına karar verdik. Bu gece çocuklarınızın ne kadar çok çalışıp, güzel şeyler başardıklarına şahit olacaksınız. Şunu söylemek istiyorum ki, tüm öğrencilerimiz kendi alanlarında yetenekli ve kabiliyetli çocuklardır” vurgusunu yaptı.     

g2-021.jpg

g3-009.jpg

Bu haber toplam 1401 defa okunmuştur
Etiketler :