1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeşilova’dan rahat galibiyet
Yeşilova’dan rahat galibiyet

Yeşilova’dan rahat galibiyet

Merit Alsancak Yeşilova, Bostancı Bağcıl ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Girne ekibinde yeni transfer Lomana Lualua, yeşil beyazlı formayla ilk kez sahaya çıktı.  

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren K-Pet Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova, hazırlık maçı kapsamında Birinci Lig’den Bostancı Bağcıl ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Girne ekibinde goller Mehmet Tekin ve Billy Mehmet’ten (2) geldi.

 

Lualua forma giydi

Yeşilova’nın adaya getirdiği yıldız oyuncu Lomana Lualua ilk kez yeni takımının formasını bu karşılaşmada giydi. Maçın son 25 dakikasında oyuna dahil olan Lualua, Yeşilova’nın Bağcıl’ı 3-0 yendiği maçta takımı adına ilk kez görev yapmış oldu. Karşılaşmada yıldız oyuncuyu izlemeye gelen çok sayıda taraftarın yanında, kulüp başkanı Redif Nurel ve yöneticiler de maçı izleyenler arasındaydı.

 

Billy Mehmet göz doldurdu

Yeşilova’nın bir diğer önemli transferi Kıbrıslı Türk oyuncu Billy Mehmet bu maçta görev aldı. Tecrübeli oyuncu karşılaşmada gösterdiği performansla göz doldururken, 2 de gol kaydetti.


1-013.jpg
Billy Mehmet’in takımı adına kaydettiği 3’üncü golde pas Lualua’dan geldi. İkili, hücumda çok etkili oldu.

Bu haber toplam 2171 defa okunmuştur