1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yargılanmayı cezaevinde bekleyecek
Yargılanmayı cezaevinde bekleyecek

Yargılanmayı cezaevinde bekleyecek

Mağusa’da pazarlamacı olarak çalıştığı “Stream Trd. Ltd” ve “Cansın Trd. Ltd.” isimli iş yerine ait tahsilat paralarını zimmetine geçirdiği iddia edilen zanlı A.D  dün yeniden mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da pazarlamacı olarak çalıştığı “Stream Trd. Ltd” ve “Cansın Trd. Ltd.” isimli iş yeri adına sattığı ürünlerinler ile ilgili müşterilere kestiği tahsilat makbuzlarının ikinci suretleri üzerinde oynama yaparak zimmetine yüklü miktarda para geçirdiği gerekçesiyle tutuklanan  zanlı A.D almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Müstahdem tarafından sirkat”, “Sahte belge düzenleme” ve “Tedavüle sürme” suçlamalarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı A.D, davaları mahkemece görüşülünceye değin 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Polis: “Meblağ 33 bin 820 TL’ye yükseldi...”

Meselenin tahkikat memuru Hakan Savtekin, “Stream Trd. Ltd” ve “Cansın Trd. Ltd.” isimli iş yerinde pazarlamacı olarak çalışan zanlı 2016-2017 yılları içerisinde şirket adına mağazalara vermiş olduğu iç giyim ürünlerine karşılık olarak kesmiş olduğu tahsilat makbuzlarının ikinci suretindeki rakamlarda oynama yapıp sahtelediğini ve 33 bin 820 TL’yi sirkat ettikten sonra sahtelediği tahsilat makbuzlarını çalıştığı şirkete vererek tedavüle sürdüğünü anımsattı.

Zanlının ayni suçu Lefkoşa’da da işlemiş...

Polis Memuru Hakan Savtekin, zanlı A.D’nin ayrıca 2014-2015 yılları içerisinde Lefkoşa’da çalışmakta olduğu başka bir şirkette de ayni suçu ayni şekilde işlediğini ve dosyasının askıda olduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini ancak zanlının bu aşamada tahkikata etki etme olasılığının bulunmadığını belirten Savtekin, TC vatandaşı olan ve KKTC’deki çalışma izni işveren tarafından iptal edilen zanlının davaları mahkemece görüşülünceye değin hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

2 ay cezaevinde bekleyecek...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı A.D’nin davaları mahkemece görüşülünceye değin 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur
Etiketler : ,