1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Üniversiteli Gençlerin Popüler Uygulaması Azar
Üniversiteli Gençlerin Popüler Uygulaması Azar

Üniversiteli Gençlerin Popüler Uygulaması Azar

Azar Videolu Sohbet uygulaması üniversite öğrencileri başta olmak üzere gençler arasında yoğun talep görüyor.

A+A-

 

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Günümüzde iletişim ve sosyalleşmenin teknolojiyle iç içe olduğu bu dönemde Türkiye’de 20 milyondan fazla indirilme sayısı, Dünya’da ise 150 milyon indirilme sayısı olan Azar Videolu Sohbet uygulaması üniversite öğrencileri başta olmak üzere gençler arasında yoğun talep görüyor.

 

Uygulama kullanıcılarına kesintisiz görüntülü konuşma imkânı sağlayan uluslar arası olabildiği gibi ulus içinde de kullanıcılarına kesintisiz görüntülü konuşma hizmeti vermektedir.

 

Özellikle uygulamanın üniversiteli gençler tarafından yaygın bir şekilde keyifle kullanılmasının bir sebebi ise sadece kendi dilinizde konuşmak yerine yabancı dil gelişimine ve diğer ülke vatandaşlarıyla da konuşma imkânı sağlamasıdır. Uygulama anında çeviri desteği - Google translate - kullanarak çok sayıda dil desteğini kullanıcılarına hatasız bir şekilde sunmaktadır. Uygulama dünya üzerinde 150 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir.

 

Azar Görüntülü Sohbet Uygulaması Nasıl Kullanılır?

 

Azar Chat uygulaması cihaz içerisinde yer alan Google play ve App Store’dan indirilebilir.  Uygulamayı ücretsiz bir şekilde cihazınıza indirdikten sonra tamamlanması gereken ufak adımlar bulunmaktadır. Bunlar şu şekildedir;

 

Ücretsiz görüntülü sohbet programı Azar Chat programını Google Play veya App Store arama kısmından aratarak cihazınıza indirin.

 

Ardından uygulamayı açıp karışınıza çıkan sayfaya uygulamaya kayıt olmak istediğiniz aktif olarak çalışan mail adresinizi ya da sosyal medya hesabınızı girerek uygulamaya ilk kayıt aşamasını gerçekleştirin.

 

Ardından uygulamanın açılan sayfasına arama kriterleriniz ve kendinizle ilgili olan profil bilgileriniz i girerek uygulamayı kullanmaya hazır hale getirebilirsiniz. Detaylı bilgiye http://azarsohbet.org/ adresinden öğrenebilirsiniz.

Ücretsiz İndirme İmkânı

 

Azar Chat uygulaması, Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir. Azar Chat uygulamasını indirmek gibi kullanmak da ücretsizdir. Uygulamayı cihazınıza indirdikten sonra yapmanız gereken yalnızca bilgileri girmek olacaktır. Bu aşamadan sonra kesintisiz bir şekilde istediğiniz kişilerle sohbet edebilirsiniz.

İstediğiniz Kullanıcılarla Kesintisiz Konuşma İmkânı

 

Azar görüntülü sohbet uygulaması, istediğiniz kullanıcılarla kullanıcılarına kesintisiz görüntülü konuşma imkânı sunmaktadır. Uygulama karşınıza belirlemiş olduğunuz kriterlere uygun olacak şekilde kullanıcıları çıkaracaktır. Hem yur tiçi hem de yurt dışı dilediğiniz kullanıcıları seçerek kesintisiz bir şekilde görüntülü sohbet edebilirsiniz.

 

Google Translate Desteği

 

Azar görüntülü sohbet uygulaması anında çeviri desteği Google Translate sayesinde yurt dışındaki kullanıcılarla daha rahat bir iletişim kurulmasını sağlamaktadır.  Ayrıca uygulamanın Azar web sürümü de mevcuttur.

 

Uygulamanın üniversiteli gençler arasında bu kadar popüler olması ve bu denli yüksek indirme sayısına sahip olmasının bir sebebi de dil gelişimi ve pratiği açısından sağladığı büyük yarardır.

Kesintisiz Görüntülü Konuşma

 

Azar Chat Uygulaması’nın bu kadar fazla indirmeye sahip olmasının sebebi kesintisiz görüntülü sohbet ortamı sağlamasından kaynaklanmaktadır.

 

Uygulama aynı zamanda filtreleme özelliği sayesinde kullanıcılarına istemediği kriterlerdeki kullanıcıları eşleşme için göstermemektedir.

Şikâyet İmkânı

 

Uygulamanın kullanıcılarının güvenliği ve rahatlığı için aktif çalışan bir şikâyet bölümü bulunmaktadır. Bu bölüm sayesinde rahatsız içerik paylaşan kullanıcılar kolaylıkla şikâyet edilebilmektedir.

 

Bu haber toplam 2990 defa okunmuştur