1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. “TUĞSAN’ımıza El Uzatıyoruz”
“TUĞSAN’ımıza El Uzatıyoruz”

“TUĞSAN’ımıza El Uzatıyoruz”

Genç Folk-Der, 19 Mayıs Gençlik Bayramı’nda anlamlı bir kampanya başlatıyor

A+A-

 

Genç Folk-Der, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’ndan anlamlı bir kampanya başlatıyor, uzun süredir lösemin hastalığıyla savaş veren 7 yaşındaki Tuğsan Yazıcı için “Sadece Dakikalar İçinde Tükürük Ver, Hayat Kurtar!” sloganıyla yardım kampanyası düzenliyor.

Genç Folk-Der, etkinlik günü sosyal medya üzerinden Halk Dansları Derneği’ne de ‘sıra sizde’ diyerek teşvik amaçlı çağrı yaparak davette bulunacak.

19 Mayıs Cumartesi günü saat 11:30- 13:30 arasında Lefkoşa Folk-Der binasında gerçekleşecek bağış kampanyasına duyarlı tüm yurttaşlara da çağrı yapıldı.

Öksüz: “19 Mayıs’ı örnek teşkil edecek bir kampanyayla geçireceğiz”

"Tuğsan'ımıza El Uzatıyoruz" diyerk sosyal medyadan çağrı yapan Genç Folk-Der ekibinden Umut Öksüz YENİDÜZEN’e bilgi verdi.  “İlkokul, ortaokul ve lise gençlerinden oluşan Genç Folk-Der ekibimiz, 19 Mayıs Gençlik Bayramı’nı başka yerlerde değil de gençlerin örnek teşkil edeceği ve yardım edebileceğimiz bir kampanya yapmakla geçireceğiz. Bu nedenle Tuğsan’a ilik ve donör kampanyası başlatmak istedik. Bu kampanyayı aynı gün (challenge) şeklinde yani sosyal medyadan Has-Der’e ‘sıra sizde Has-Der’ diyerek sivil toplum örgütlerinin gençlerini, bünyelerinde bulunan 18-45 yaş arası insanları teşvik etmek amaçlı bir etkinlik yapıyoruz. 19 Mayıs günü Lefkoşa Folk-Der’de saat 11:30- 13:30 arası Kemal Saraçoğlu Vakfı’ndan gelecek yetkililere tükürük ve ilik örneği vereceğiz. Donör uyar mı uymaz mı bunun kampanyasını başlatacağız”

Bu haber toplam 2592 defa okunmuştur
İlgili Haberler