1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. TMK İZMİR’DE YARIŞIYOR
TMK İZMİR’DE YARIŞIYOR

TMK İZMİR’DE YARIŞIYOR

Bu yıl ilk kez düzenlenen Liselerarası Tenis Müsabakalarında Şampiyon olan Lefkoşa Türk Maarif Koleji (TMK) Tenis Takımı Türkiye Liselerarası Tenis Müsabakalarına katılmak üzere İzmir’e gitti

A+A-

 

Bu yıl ilk kez düzenlenen Liselerarası Tenis Müsabakalarında Şampiyon olan Lefkoşa Türk Maarif Koleji (TMK) Tenis Takımı Türkiye Liselerarası Tenis Müsabakalarına katılmak üzere İzmir’e gitti.

25 Şubat – 2 mart 2013 tarihleri arasında oynanacak müsabakalara Türkiye genelinden ve KKTC’den toplam 48 Lise katılıyor. İller bazında yapılan önelemelerde şampiyon olan okulların katıldığı müsabakalara Lefkoşa TMK da KKTC Şampiyonu olarak ilk kez katılıyor.

Cumartesi günü İzmir’e giden Lefkoşa TMK Kafilesinde: Kafile başkanı olarak Yasemin Kanlı, antrenör Selda Cenkova Burgul yer alırken, Açelya Özboşnak, Özay Barutcu, Tüge Sabancı ve Eda Manavoğlu sporcu olarak yer alıyor. Kafileyle birlikte ayrıca Tenis Federasyonu tarafından görevlendirilen Antrenör Umay Alizade de eşlik ediyor.

Dün yapılan teknik toplantı ve kura çekimi sonucu gruplar belli oldu. Buna göre Lefkoşa TMK’nın yer aldığı grupta İzmir Özel Amerikan Koleji, Malatya Anadolu Lisesi ve Muğla Marmaris Nurettin Genç Alioğlu Anadolu Lisesi yer alıyor.

Oynanacak grup maçları sonrasında hergrubun birincisi çeyrek finallere yükselecek.Perşembe ve Cuma günleri oynanacak çeyrek final ve yarı final maçları sonrasında müsabakalar Cumartesi günü oynanacak final müsabakaları ile tamamlanacak.

 

Bu haber toplam 1001 defa okunmuştur