1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘Stelios İki Toplumlu 2022 Yılı Ödülleri’ne Rekor Katılım
‘Stelios İki Toplumlu 2022 Yılı Ödülleri’ne Rekor Katılım

‘Stelios İki Toplumlu 2022 Yılı Ödülleri’ne Rekor Katılım

58 Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türk ekip toplam 200.000 Euro'a talip

A+A-

Başvuru süresi 31 Mart’ta tamamlanan her takımın 20.000 Euro ile ödüllendirileceği, "Stelios İki Toplumlu 2022 Yılı Ödülleri" beklentilerin çok üzerinde başvuru aldı. Toplam 58 Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türk takımın başvurduğu ödüllerde, Sir Stelios Hadji-Ioannou en iyi 10 işbirliğini ödüllendirecek.

Ödül töreni 28 Nisan 2022 Perşembe günü, Kıbrıs saati 13:00’te, Sir Stelios'un kazananları Zoom üzerinden tebrik etmesiyle çevrimiçi (online) olarak gerçekleşecek. Toplamda  200.000 Euro'luk nakit para ödülü verecek.

Bu yılki ödüllerin esas olarak Kıbrıslı Rumlar ve Kıbrıslı Türkler arasındaki ticari faaliyetlerin teşvik edilmesine katkıda bulunmak için ve nihai hedefin adada kalıcı barışı sağlamaya yönelik olduğu bu nedenle, bu yılki ödüllere katılım kriterlerini yerine getirmek için gruplar: en az bir Kıbrıslı Rum ve bir Kıbrıslı Türk'ten oluşmalıydı.

Bu kritere ek olarak, başvuru yapmak isteyen Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum takım ortağının işletmesinin, her birinin yıllık cirosu en az beş bin avro olması ve kendisi dışında en az bir çalışanı olması gerekmekteydi. 

İlki 2009 yılında Kıbrıs’ta düzenlenen İki Toplumlu Ödüllerin, bu yıl onikincisi düzenlendi.

Stelios Hayırsever Vakfı tarafından 2009 yılından bu yana iki toplumlu ortaklıklara verilen ödüllerin toplam değeri bu yılki ile birlikte 3.990.000 euro dur.

 

Stelios Haji-Ioannou, Easy Group marka ailesinin yaratıcısı, sahibi

(www.easyHistory.info) Stelios Hayırsever Vakfı’nın kurucusu ve başkanıdır.

(bkz. https://steliosfoundation.com.cy/). Stelios Hayırsever Vakfı, Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türk girişimciler arasında ada çapında ticari işbirliğini teşvik etmek ve gelecek vaat eden girişimlere büyümeleri için ihtiyaç duydukları finansman desteğini sağlamak için Stelios Ödüllerini kurdu Lha

Bu haber toplam 1423 defa okunmuştur
Etiketler :