1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. Sertoğlu görevini devretti
Sertoğlu görevini devretti

Sertoğlu görevini devretti

YETKİLER KARAVEZİLER’DE... KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu dün federasyonda düzenlenen törenle başkanlık yetkilerini 10 Nisan 2013 tarihine kadar Asbaşkan Ali Karavezirler’e devretti SERTOĞLU: “Dış temaslar ve içte Futbol Federasyonu gün

A+A-

 

 

 

YETKİLER KARAVEZİLER’DE... KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu dün federasyonda düzenlenen törenle başkanlık yetkilerini 10 Nisan 2013 tarihine kadar Asbaşkan Ali Karavezirler’e devretti

 

SERTOĞLU: “Dış temaslar ve içte Futbol Federasyonu gündemi devam edecek. Nisan ayına kayan Zürih görüşmelerine, Belediye başkanı seçilsem bile katılıp, mutlu sonu görmek isterim”

 

KARAVEZİERLER: “Futbol Federasyonu Başkan vekilliği dönemimde tüm kulüplere eşit mesafade olacağım. Sertoğlu’na başarılar dilerim”

 

Necmi Belge

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nun, Ulusal Birlik Partisi’nden Lefkoşa Belediye Başkan adayı olması nedeniyle dün Futbol Federasyonu’nunda geçici görev testlim töreni yapıldı.

Törende, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, başkanlık görevini 10 Nisan 2013 tarhine kadar geçici olarak, Futbol Federasyonu Asbaşkanı Ali Karavezirler’e devretti. Devir töreninde yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

Sertoğlu “Federasyonu’nda süreç devam edecek”

Devir töreni sırasında bir konuşma yapan Hasan Sertoğlu, UBP Lefkoşa Belediye Başkanı adayı olduğunu ve 10 Nisan 2013 tarihine dek Futbol Federasyonu başkanlığı görevinden yönetim kurulu kararıyle geçici olarak  ayrıldığını açıkladı.

Bu süreç içersinde başkanlık görevini geçici olarak, Asbaşkan Ali Karavezirler’in sürdüreceğini özellikle, dış temaslar konusunda ve içte Futbol Federasyonu gündeminin devam edeceğini söyledi.

Bir soru üzerine, kendisinin başladığı hiçbir işi yarım bırakmadığını ve Nisan ayına kayan Zürih görüşmelerine, Belediye başkanı seçilse bile katılacağını ve mutlu sonu görmek istediğini sözlerine ekledi.

 

Karavezirler “Tüm kulüplere eşit mesafade olacağım”

Başkan Sertoğlu’ndan sonra söz alan Asbaşkan Ali Karavezirler, Belediye başkan adaylığığında çok yakın arkadaşı diye nitelendirdiği Hasan Sertoğlu ile diğer adaylara başarı dilediğini söyledi.

10 Nisan 2013 tarihine kadar geçici olarak sürdüreceği Futbol Federasyonu Başkan Vekilliği  döneminde tüm kulüplere eşit mesafade olacağını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından, Başkan Sertoğlu koltuğunu Ali Karaveziler’e devretti. Daha sonra, Ali Karavezirler başkanlığını medyaya çikolata dağıtarak kutladı.

 

Remzi Cengiz yeni yönetim kurulu üyesi

Bu arada, Hasan Sertoğlu’nun başkanlıktan ayrılması, Ali Karavezirler’in de Başkan veklili olması nedeniyle boşalan yönetim kurulu üyeliğine eski Çetinkaya futbolcusu ve yöneticisi Remzi Cengiz’in atandığı, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu tarafından devir töreni öncesi açıklandı.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 930 defa okunmuştur