1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. Şampiyonluk Çağlayan’ın
Şampiyonluk Çağlayan’ın

Şampiyonluk Çağlayan’ın

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Günler Okul Sporları Koordinasyon Birimi tarafından organize edilen ilkokullu küçükler futbol şampiyonasında üçüncülük ve final karşılaşmaları dün oynandı. Atatürk Stadyumu’nda oynanan final karşılaşması

A+A-

 

 

YENİDÜZEN Spor Servisi

 

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Günler Okul Sporları Koordinasyon Birimi tarafından organize edilen ilkokullu küçükler futbol şampiyonasında üçüncülük ve final karşılaşmaları dün oynandı. Atatürk Stadyumu’nda oynanan final karşılaşmasında Levent Koleji’ni 2-1 mağlup eden Çağlayan Özgürlük İlkokulu şampiyon oldu.

 

Tuncer üçüncü oldu

Günün ilk maçında Şehit Tuncer İlkokulu ile Kurtuluş İlkokulu üçüncülük için sahaya çıktı. Rakibini 4-2 mağlup etmeyi başaran Şehit Tuncer İlkokulu şampiyonayı üçüncü olarak tamamlarken, Kurtuluş İlkokulu dördüncü oldu.

 

Çekişmeli finalde Çağlayan güldü

Bu karşılaşmanın ardından Çağlayan Özgürlük İlkokulu ile Levent İlkokulu final müsabakası oynadı. İlk devresi Çağlayan Özgürlük İlkokulu bulduğu golle devreye 1-0’lık üstünlükle girdi. İkinci devre başında Levent İlkokulu kazandığı penaltı atışından yararlanamazken, daha sonra bulduğu golle skora eşitlik getirdi ancak Çağlayan maçın tamamlanmasına kısa bir süre kala bulduğu golle maçı 2-1 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

 

KTFF’den ilk ikiye kupa

Müsabakalar sonrasında düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanı Mutlu Atasayan ve diğer bakanlık görevlileri verdi. Ayrıca Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ilk iki sırayı alan takımlara birer kupa takdim etti.

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1315 defa okunmuştur