1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Refüje çıktı, aydınlatma direğine çarptı
Refüje çıktı, aydınlatma direğine çarptı

Refüje çıktı, aydınlatma direğine çarptı

Girne-Alsancak yolunda meydana gelen kazada 26 yaşındaki Alperen TEKİN, yönetimindeki LN 842 plakalı salon araç ile seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje ardından refüj içerisinde bulunan aydınlatma direğine çarptı.

A+A-

Girne-Alsancak yolunda meydana gelen kazada 26 yaşındaki Alperen TEKİN, yönetimindeki LN 842 plakalı salon araç ile seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje ardından refüj içerisinde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonucu araç sürücüsü Alperen TEKİN ile araçta yolcu olarak bulunan 26 yaşındaki Gül Sonet Bozok hafif yaralandı. Polis açıklaması şöyle:

“Saat 13.00 sıralarında,  Girne - Alsancak çevre yolu üzerinde, Alperen TEKİN (E-26), yönetimindeki LN 842 plakalı salon araç ile Alsancak istikametine doğru seyrettiği sırada GAÜ çemberini geçtikten sonra direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje ardından refüj içerisinde bulunan aydınlatma direğine çarpmıştır.  Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan araç sürücüsü Alperen TEKİN ile araçta yolcu olarak bulunan Gül Sonet Bozok (K-26) kaldırıldıkları Girne Dr Akçiçek Hastanesinde tedavileri halen sürüyor.  Soruşturma devam etmektedir.”

Bu haber toplam 2200 defa okunmuştur
Etiketler :