1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. POLİS MESARYA’DA İZ SÜRÜYOR
POLİS MESARYA’DA  İZ SÜRÜYOR

POLİS MESARYA’DA İZ SÜRÜYOR

Polis, iş insanı Gökhan Naim’i öldürenler ile ilgili aramalarını genişletti.

A+A-

POLİS BAZI EVLERE BASKIN YAPTI… YENİDÜZEN’in edindiği bilgide, önceki gece geç saatlerde polis ihbar üzerine bazı evlere baskın yaptı.

KIBRIS’IN GÜNEYİNDEN DE SES YOK… İki Toplumlu Suç ve Suçlulara İlişkin Teknik Komite Eş Başkanı Hakkı Önen, cinayete karıştığı iddia edilen Azmad Ali Virk, Ali Hassan ve Tanveer Ahmad’la ilgili şu ana kadar bir gelişme olmadığını kaydetti.

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da 13 Mart tarihinde Gesfi Döviz Bürosu sahibi Gökhan Naim’i evinin önünde öldürüp yüklü miktardaki parayı çalan 5 kişiden ikisi yakalanırken, üç kişi sırra kadem bastı.

Polis, aramalarına aldığı ihbarlar doğrultusunda devam ediyor. 7 gündür ülke genelinde geniş çaplı arama yapan polis ekipleri Mesarya bölgesine yoğunlaştı.

YENİDÜZEN’in edindiği bilgide, önceki gece geç saatlerde polis ihbar üzerine bazı evlere baskın yaptı.

Aramalarını Mesarya bölgesinde yoğunlaştıran polis ekipleri katil zanlılarının, kuzeyde olduğundan şüpheleniyor.

İki toplumlu Suç ve Suçlulara İlişkin Teknik Komite Eş Başkanı Hakkı Önen, cinayete karıştığı iddia edilen Azmad Ali Virk, Ali Hassan ve Tanveer Ahmad’la ilgili şu ana kadar bir gelişme olmadığını kaydetti.

Cinayet ve soygun olayı ile ilgili tutuklanan zanlılar zanlı Bilal Ahmad ve Faiz Ul Hassan’ın tutukluluk süreleri ise 8’er gün uzatılmıştı.

Aramalar devam ediyor…

Cinayetin ardından kayıplara karışan ve Kıbrıs’ın güneyine kaçtıkları düşünülen Azmad Ali Virk, Ali Hassan ve Tanveer Ahmad’ın ülkeden kaçmadıkları iddia edilirken, bazı görgü tanıkları polis tarafından aranan katil zanlıların Balıkesir bölgesinde saklandığını öne sürdü.

Polis, aldığı her ihbarı değerlendirirken aramalarını özellikle Mesarya bölgesinde derinleştirdi.

YENİDÜZEN’in polis yakın güvenilir kaynaklardan edindiği bilgide, polise katil zanlıların ülkede olduklarına dair birçok ihbar yağdığını ve özellikle Mesarya bölgesinde önceki gece bazı evlere baskın yapıldığı öğrenildi.

Kıbrıs’ın güneyinden ses yok…

Katil zanlılarının kaçak olarak Kıbrıs’ın güney’ine geçtikleri şüphesi üzerine İki toplumlu Suç ve Suçlulara İlişkin Teknik Komite Eş Başkanı Hakkı Önen, şüpheli zanlıların kimlik bilgilerinin açıklanması üzerine aranan üç şahsın adını Kıbrıslı Rum polisine de bildirdiklerini açıklamıştı.

Önen, YENİDÜZEN’e verdiği bilgide kaçak zanlıların 15 Mart tarihinde Kıbrıs’ın güney yetkililerine de bildirildiğini ve hala hiçbir gelişme olmadığını kaydetti.

Cinayetin üzerinden 7 gün geçti.

Ülkeyi sarsan cinayetin üzerinden 7 gün geçti. Gökhan Naim’i evinin önünde silahla vurup öldürdükten sonra, elindeki para yüklü çantayı çaldıkları iddia edilen 5 kişiden ikisi polis gözetiminde tutulurken, 3 kişi kayıplara karıştı.

Polis, olayda kullanılan silah ve arabalar dışında çalınan para yüklü çantayı henüz bulamadı.

 

 

yeniduzen-satin-aliniz-20190321100140.jpg

 

 

Bu haber toplam 3288 defa okunmuştur
İlgili Haberler