1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Personel Dairesi 'UBP' oldu!
Personel Dairesi UBP oldu!

Personel Dairesi 'UBP' oldu!

UBP kurultayı öncesinde istihdam edilen çok sayıda geçici işçi ve memur dün, Personel Dairesi’ne kayıtlı numaralardan aranarak, bugünkü bir toplantı için UBP Merkezi’ne çağrıldı

A+A-

UBP kurultayı öncesinde istihdam edilen çok sayıda geçici işçi ve memur dün, Personel Dairesi’ne kayıtlı numaralardan aranarak, bugünkü bir toplantı için UBP Merkezi’ne çağrıldı

Fayka KİŞİ
UBP hükümetinin, kurultay döneminde istihdam ettiği çok sayıda geçici işçi ve memurlar, Personel Dairesi’ne kayıtlı telefonlardan aranarak, “UBP’den arıyorum. Yarın (bugün) UBP binasında toplantı var, geliniz” denildi.
22 86947 ve 22 85166 telefon numaralar Başbakanlığın resmi internet sitesinde Personel Dairesi Müdürü’nün telefonu olarak kayıtlı…
Ancak dün geçici işçi ve memurlar bu telefon numaralarından aranarak, “Burası UBP, sizi UBP’den arıyorum” denildi.
Bazı geçici işçi ve memurlar YENİDÜZEN’i arayarak durumu bildirdi.
Bunun üzerine YENiDÜZEN Haber Merkezi, verilen numaraları tekrardan aradı.
Başbakanlığın resmi internet sitesinde Personel Dairesi Müdürü’nün telefonu olarak kayıtlı olan numarayı açan telefonun ucundaki ses, “Burası UBP” yanıtını verdi.
YENİDÜZEN ekibinin iki kez aradığı ve telefon rehberlerinde “Personel Dairesi” olarak kayıtlı numaralar “Burası UBP binası” denilerek açıldı.

UBP’de ‘seçim’ toplantısı…
Öte yandan dün öğle saatlerine UBP Merkezi’nde hareketli saatler yaşandı. Tüm bakanlar ve Lefkoşa Kaymakamı Kemal Deniz Dana, Başbakan İrsen Küçük tarafından ‘belediye seçimi’ gündemli toplantıya çağrıldı.
Toplantının ardından ise Personel Dairesi’ne kayıtlı numaralar tarafından, UBP Kurultayı döneminde işe alınan geçici işçi ve memurlar arandı, bugün UBP Merkezi’ne gelmeleri söylendi.

Bu haber toplam 2553 defa okunmuştur
Etiketler :