1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Otobüs duraklarına KİTAPLIK!..“DURMA SEN DE OKU”
Otobüs duraklarına KİTAPLIK!..“DURMA SEN DE OKU”

Otobüs duraklarına KİTAPLIK!..“DURMA SEN DE OKU”

LAÜ’den bir grup öğrenci, Toplumsal hizmet dersi kapsamında “DURMA SEN DE OKU” sloganı ile Lefke Avrupa Üniversitesi ve Lefke anayolu üzerinde bulunan beş otobüs durağına kendi imkânlarıyla kitaplık yaptırdı…

A+A-

Lefke Avrupa Üniversite Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenliği son sınıf öğrencileri Kuzey Kıbrıs’ta Bir ilki gerçekleştirdi. Toplumsal hizmet dersi kapsamında “DURMA SEN DE OKU” sloganı ile Lefke Avrupa Üniversitesi ve Lefke anayolu üzerinde bulunan beş otobüs durağına kendi imkânlarıyla kitaplık yaptırdı.

Öğrenciler adına konuşan Abdurrahman Akkuş projenin 8 hafta süreceğini vurgulayarak, projenin sürdürülebilirliği için Lefke Avrupa Üniversitesi ve Lefke Belediyesi’ne gerekli başvuruların yapılacağını söyledi. Akkuş, 2 haftalık süre içerisinde duyarsız bazı kişilerin kitapları çaldığını belirterek, durakları kullanan kişilere “Okuyacaksınız kitapları alın ama okuduktan sonra yerlerine geri koyun, koyun ki başka insanlar da bu hizmetten faydalansın” diyerek çağrıda bulundu.

Proje sahipleri Abdurrahman Akkuş, Hatice Can, Seher Kaval, Tuğçe Erparun, Hazel Emirdar projenin devamı için diğer öğrencilerden ve halktan destek isterken, kitap yardımında bulunmak isteyenlerin 05338612056 numarayı aramaları konusunda ricada bulundular.

 

 

 

Bu haber toplam 3514 defa okunmuştur
Etiketler : ,