1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Öğrencilerden farklı aktiviteler
Öğrencilerden farklı aktiviteler

Öğrencilerden farklı aktiviteler

The American Nursery School’da  2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının oryantasyon sürecini başarı ile atlatan minikler,  birbirinden farklı aktivitelerle uyum sürecini geride bıraktı.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren, The American Nursery School’da  2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının oryantasyon sürecini başarı ile atlatan minikler,  birbirinden farklı aktivitelerle uyum sürecini geride bıraktı.

Oryantasyon günleri ile ilgili açıklamada bulunan The American Nursery School yönetimi, uyum haftasının amacının; öğrencilerin okul kaygısını azaltmak, alışma sürecini hızlandırmak ve öğrencilere okulu sevdirmek; çocuklara öğrenme ortamlarını, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanımaları için rahat bir ortam sağlamak olduğu belirtildi.

The American Nursery School Müdür Vekili Meryem Gülten yaptığı açıklamada ise şunları söyledi;

“Okul öncesi eğitime farklı, çağdaş, gelişmeyi hedefleyen bir bakış açısı sunan ve "ilk"lerin öncüsü olmayı hedefleyen kurum olarak, kararlı ve gururluyuz. Deneyimli öğretmenlerinin eşliğinde oldukça hareketli ve verimli oryantasyon sürecini tamamlayan minikler, okullarının açılışını bir parti ile kutladılar. Okulun açılış partisinde tüm gün birbirinden farklı eğlenceli etkinlikler yer aldı. The American Nursery School’da olmaktan mutlu olan miniklerin keyfi ise gözlerinden okunuyordu” dedi.

Bu haber toplam 1265 defa okunmuştur
Etiketler :