1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Öğrenciler ve akademisyenler bahçede kitap okudu
Öğrenciler ve akademisyenler bahçede kitap okudu

Öğrenciler ve akademisyenler bahçede kitap okudu

DAÜ Özay Oral Kütüphanesi, 53. Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde, öğrenciler ve akademisyenler bahçede kitap okudu.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Özay Oral Kütüphanesi, 53. Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde, öğrenciler ve akademisyenler bahçede kitap okudu.

27 Mart-2 Nisan Kütüphane Haftası nedeniyle DAÜ’de “Bir Işıktır Kitap” konulu karikatür sergisiyle başlayan etkinlikler bugün saat 12.30’da, Özay Oral Kütüphanesi Bahçesi’nde yapılan kitap okuma etkinliği ile devam etti.

Türk Kütüphaneciler Derneği’nin organizasyonu ile bu yıl 6.’sı düzenlenen okuma etkinliği “İnsan Her Yerde Okur” sloganı ile Türkiye ve Kıbrıs'ın kuzeyinde aynı gün ve saatte 30 dakika süre ile gerçekleştirildi.

Etkinliğe DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özkaramanlı, DAÜ Uluslararası İşler ve Tanıtımdan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Tanova, DAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ülker Vancı Osam, Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcılığı Koordinatörü Doç. Dr. Orhan Korhan, Halkla İlişkiler ve Basın Müdür Vekili Murat Aktuğralı ve DAÜ Özay Oral Kütüphanesi Müdürü Osman Soykan’ın yanı sıra, çok sayıda akademisyen, yönetsel personel ve öğrenci katıldı.

Bu haber toplam 2193 defa okunmuştur