1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. NKL Karaman’da esiyor
NKL Karaman’da esiyor

NKL Karaman’da esiyor

Karaman’da düzenlenen Liselerarası Voleybol Yarı Finallerinde A Grubunda mücadele eden Namık Kemal Lisesi Erkek Voleybol Takımı ilk maçını kazandı. İlk maçta Muş Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile karşılaşan takımımız maçı zorlanmadan 3 – 0 kaz

A+A-

 

 

Liselerarası Voleybol Şampiyonu Namık Kemal Lisesi erkek takımı, Türkiye’de katıldığı liselerarası voleybol yarı finallerinde oynadığı 2 maçını galibiyetle tamamladı

 

Karaman’da düzenlenen Liselerarası Voleybol Yarı Finallerinde A Grubunda mücadele eden Namık Kemal Lisesi Erkek Voleybol Takımı ilk maçını kazandı. İlk maçta Muş Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile karşılaşan takımımız maçı zorlanmadan 3 – 0 kazandı.

Baştan sona Namık Kemal Lisesi’nin üstünlüğünde geçen maçın ilk setini 25 – 13 kazanan NKL, ikinci ve üçüncü setleri de 25 – 15 ve 25 – 19 kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Grubun diğer maçında ise Diyarbakır Kayapınar Lisesi rakibi Tarsus Cengiz Topel Lisesi’ni 3 – 0 mağlup etti.

İkinci maçında Diyarbakır Kayapınar Lisesi ile karşılaşan temsilcimiz NKL bu maçı da 3 – 0 kazandı. Çekişmeli bir mücadele şeklinde geçen maçı 25 – 23, 25 – 22 ve 25 – 18’lik setlerle kazanan Namık Kemal Lisesi grup birinciliği için büyük avantaj sağladı. Namık Kemal Lisesi gruptaki son maçını yarın Tarsus Cengiz Topel Lisesi ile yapacak.

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1041 defa okunmuştur