1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Monart Academy açılışı 16 Ekim’de
Monart Academy açılışı 16 Ekim’de

Monart Academy açılışı 16 Ekim’de

“Sanata Dair Yapılacak Çok Şey Var” Monart Academy açılışı 16 Ekim’de

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal’ın eşi Ressam Sevim Erdal, kendi yetenekleri ile yola çıktığı Monart 'ta, resim dışında heykel çalışmalarını da sunmaya başladı.

GAÜ bünyesinde hizmet veren, Monart Academy ile resim , seramik ve heykel kurslarını öğrencilerin yanında halka da açan Erdal 'ın, resim çalışmaları kadar başarılı olan heykellerini de GAÜ Medya olarak kursların açılış kokteylinden önce inceleme fırsatı bulduk. Yeteneği ve ortaya koymuş olduğu çalışmalar ile büyük bir beğeni alan Sevim Erdal, sanata dair yapılacak çok fazla şey olduğunu, burdaki en büyük amacının ise, bu çalışmaları herkesin faydalanması için ortaya konulduğunu ifade etti. Monart resim Mağzası yanında , Academy'de de hocaları ile farklı çalışmalar ortaya koyduğunu,sınavlara hazırlanan öğrencilere yol gösterildiğini dile getiren Erdal, bu yıl Monart'ın adının sıkça duyulacağı, farklı çalışmaları Kıbrıs halkına sunacaklarını ifade ederek, en büyük destekçisinin ise ailesi olduğunu vurguladı.

Ayrıca, konuyla ilgili Monart Academy’den yapılan açıklamada, 16 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 15:00’da GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi, Girne Kampüs, Elysium Court’ta, Monart Academy bünyesinde bulunan resim, seramik ve helkel kurslarının açılış kokteylinin gerçekleşeceği ve kokteyle tüm halkın davetli olduğu ifade edildi.  

Bu haber toplam 2340 defa okunmuştur
Etiketler : ,