1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. MEHMET BOLKAN: TÜM KUPALARA TALİBİZ
MEHMET BOLKAN: TÜM KUPALARA TALİBİZ

MEHMET BOLKAN: TÜM KUPALARA TALİBİZ

Geçtiğimiz pazar gününden itibaren Ankara Kızılcahamam’da kamp yapmakta olan başkentin sarı-kırmızılı takımı Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, dört günlük kamp süresini değerlendirdi. · Baykent: “Hocam 4 günlük kamp süresini

A+A-

 

 

Alkan BAYKENT (KTSYD - Kızılcahamam)

Geçtiğimiz pazar gününden itibaren Ankara Kızılcahamam’da kamp yapmakta olan başkentin sarı-kırmızılı takımı Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, dört günlük kamp süresini değerlendirdi.

 

·        Baykent: “Hocam 4 günlük kamp süresini nasıl değerlendirirsiniz?”

·        Bolkan: “Kampımız çok iyi gidiyor. Bazı gün iki, bazı gün üç antrenman yapıyoruz. Çok güzel bir ortamda çalışıyoruz. Saha ve hava şartları mükemmel. Oyuncularımızın istekli ve arzulu oluşundan, teknik ekip olarak memnunuz. Şu ana kadar ciddi bir sakatlık olmaması sevindiricidir. Geri kalan üç günde de ciddi bir sakatlık yaşamadan kampı tamamlamayı hedefliyoruz. Her zaman için hedefi şampiyonluk olan bir takımın kamp ortamı çok önemlidir.”

 

·        Baykent: “Çalışmalarınız nasıl gidiyor?”

·        Bolkan: “Öncelikle bu ortamı bize sunan başta başkanımız Mehmet Tatar olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Antrenörüm Celal Keleş ile birlikte günde üç antrenman yaparak, takımı istediğimiz duruma ve düzeye getirmek için çalışıyoruz. Çetinkaya olarak tüm kupalara talibiz. Bugün oynayacağımız Bank Asya Birinci Lig ekiplerinden Sakaryaspor ile yapacağımız müsabaka bizim için değerlidir. Cumartesi günü de yapılacak olan ikinci hazırlık maçı ile kampı tamamlamayacağız.

 

·        Baykent: “Barış Memiş transferi ile ilgili olarak ne diyeceksiniz?”

·        Bolkan: “Çetinkaya olarak Türkiye vatandaşı bir oyuncuyu transfer etme hakkımız vardır. Biz de bu hakkımızı değerlendirmek istiyoruz. Barış Memiş, Türkiye Ümit Milli ve Genç Milli Takımlarında yer almış kaliteli bir futbolcudur. Takımımıza katılması durumunda var olan gücümüz daha da artacaktır. Büyük bir olasılıkla katılmasını bekliyoruz. Bunun için yönetim kurulumuz gerekli çalışmaları yapıyor.”

 

·        Baykent: “Yeni Lig Fikstürü çekildi, ilk maçınız Küçük Kaymaklı ile ilgili neler söylersiniz?”

·        Bolkan: “Sonuçta bu yıl şampiyonluk adaylarının başında gelen iki takımın karşılaşması olacak. Sporseverler ilk derbi müsabakasını ilk maçta izleyecek. Kazanan takımın yalnızca avantaj elde edeceği bir maç olacak. Ne kazanan şampiyon olacak, ne kaybeden şampiyonluktan uzaklaşacak. Çetinkaya olarak bu derbi karşılaşmasını kazanarak, lige üç puanla başlamak istiyoruz.”

 

·        Baykent: “Takımınız altı kule ile mücadele edecek. Taktiksel kurgunuz nasıl olacak?”

·        Bolkan: “Tabii ölü toplar bizim için büyük avantaj olacak. Bu konuda ölü top çalışmalarını çok iyi yaparak, bu avantajımızı kullanmak istiyoruz. Oyun sistemimizi de bu kulelere dönük olarak planlıyoruz. Yüksek toplarda rakiplerimize karşı avantajımızı en iyi şekilde kullanacağız.”

 

·        Baykent: “Transfer döneminde takımınıza katılan beş oyuncunun form durumları nasıl?”

·        Bolkan: “Transferde en önemli husus kalite ve uyumdur. Çok kaliteli oyuncu alırsınız ama uyumu sağlayamazsınız. Bizim transfer ettiğimiz futbolcular kaliteleri yanında uyumlu olmaları bakımından işimizi kolaylaştırmışlardır. Her geçen gün antrenman ve hazırlık maçlarında o uyumu görmek, beni sevindiriyor.”

 

·        Baykent: “Son olarak neler eklemek istersiniz?”

·        Bolkan: “Kamp dönüşü bayramdan sonra son çalışmaları yaparak lig öncesi Küçük Kaymaklı ile oynayacağımız Süper Kupa için hazır duruma gelerek bu müsabakayı kazanmayı hedefliyoruz. Lig öncesinde alacağımız kupa ile moral ve motivasyonumuzu artırıp yeni sezona moralli girmek istiyoruz.”

 

·        Barış Memiş kampa katıldı

·        Kadrosuna katmayı düşündüğü ve bu kapsamda dün akşam gece geç saatlerde Trabzon’dan uçakla Ankara’ya gelen Barış Memiş’in, kampa katılarak bugün Sakaryaspor ile oynanacak olan hazırlık karşılaşmasında, takımdaki yerini alması bekleniyor. Karşılaşmanın başlama saati 16.00 olarak değiştirildi.

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 686 defa okunmuştur