1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mahkumlar Bakanlar Kurulu kararıyla iade!
Mahkumlar Bakanlar Kurulu kararıyla iade!

Mahkumlar Bakanlar Kurulu kararıyla iade!

Merkezi Cezaevi’nde bulunan TC uyruklu 4 mahkum; Safa Güngör, Mehmet Can Karaozan, Eren Baysal ve Ozan Ögeyik Türkiye’ye geri verildi…

A+A-

YENİDÜZEN

Bakanlar Kurulu, aralarında Değirmenlik-Girne dağ yolunda 2’si öğrenci 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının tır şoförü olan Safa Güngör’ün de bulunduğu 4 mahkumu Türkiye’ye iade etti.

Resmi Gazete’de yayımlanarak, yürürlüğe giren karara göre; Safa Güngör, Mehmet Can Karaozan, Eren Baysal ve Ozan Ögeyik isimli mahkumlar Türkiye’ye geri verildi.

Söz konusu işlem ‘Suçluların Geri Verilmesi, Mahkeme İlamlarının Karşılıklı Tenfizi ve Adli Yardımlaşma Yasası’nın 3’üncü maddesi kapsamında gerçekleşti.

Hatırlanacağı üzere Safa Güngör, Değirmenlik-Girne dağ yolunda 2’si öğrenci 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Öte yandan İstanbul’dan satmak için 200 extacy hap alan ve 3 gün içinde 48 uyuşturucu hapı sattığı tespit edilen Mehmet Can Karaozan 2016 yılında 3 yıl hapse mahkum olmuştu.

Lefkoşa’da 19 Şubat 2016 tarihinde ikisi oto galeri üç iş yerinin eş zamanlı kundaklanmasıyla ilgili tutuklanan ve Ömer Arhun’un sahibi olduğu Opel Plaza’nın avlusundaki 15 aracı ateşe vererek, kundaklayan sanık Eren Baysal ve Ozan Ögeyik Nisan ayında 8 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Bu haber toplam 4184 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler